lilspace Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #1 Papara Card ile Trendyol'dan alışveriş yapcaktım ama en sonda banka Reddi nedeniyle gerçekleşmedi
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 25 Haziran 2020 #2 lilspace dedi: Papara Card ile Trendyol'dan alışveriş yapcaktım ama en sonda banka Reddi nedeniyle gerçekleşmedi Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın. Biz müneccin değiliz. Red yemenizin bir sürü sebebi olabilir.
lilspace dedi: Papara Card ile Trendyol'dan alışveriş yapcaktım ama en sonda banka Reddi nedeniyle gerçekleşmedi Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın. Biz müneccin değiliz. Red yemenizin bir sürü sebebi olabilir.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 25 Haziran 2020 #3 Bilmem için bu adam gibi olmam lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilmem için bu adam gibi olmam lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 25 Haziran 2020 #4 Terbiyenizi düzeltin! Biz ne bilelim kardeşim müneccin miyiz? Arkadaşın dediği gibi.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 25 Haziran 2020 #5 Bankayla konuş süresiz ban'ın hayırlı olsun bu arada
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 25 Haziran 2020 #6 Terbiyeni takın. Kartında para yoktur ya da 3d secure servisin aktif değildir.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 25 Haziran 2020 #7 Mesajı silsen bile ekran görüntüsü aldım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 25 Haziran 2020 #8 Eminim hesapta para yoktur. kerobey dedi: Mesajı silsen bile ekran görüntüsü aldım. Genişletmek için tıkla... Mesaj silme yok ban yedi.
Eminim hesapta para yoktur. kerobey dedi: Mesajı silsen bile ekran görüntüsü aldım. Genişletmek için tıkla... Mesaj silme yok ban yedi.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 25 Haziran 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: Eminim hesapta para yoktur. Mesaj silme yok ban yedi. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Kayseri Mantısı dedi: Eminim hesapta para yoktur. Mesaj silme yok ban yedi. Genişletmek için tıkla... Anladım.