M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben Ankara'da yaşıyorum. Yaz tatili için annemin yanına başka şehre Papara kart bu şehre teslim edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Merhaba, ben Ankara'da yaşıyorum. Yaz tatili için annemin yanına başka şehre Papara kart bu şehre teslim edilir mi?
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 18 Haziran 2024 #2 Hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor, modlar nasıl onaylıyor onu da anlamadım.
E ege_anonymous Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 tc kimlik kartını görmek isteyebilirler
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 Consil55 dedi: Hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor, modlar nasıl onaylıyor onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cidden defalarca okudum yine anlamadım
Consil55 dedi: Hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor, modlar nasıl onaylıyor onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cidden defalarca okudum yine anlamadım
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #5 Trixie dedi: Cidden defalarca okudum yine anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben de 20. kere okuduktan sonra anladım. Arkadaş annesinin yanına gitmiş. Annesi başka şehirdeymiş. Başka şehre papara kartım gelir mi diyor.
Trixie dedi: Cidden defalarca okudum yine anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben de 20. kere okuduktan sonra anladım. Arkadaş annesinin yanına gitmiş. Annesi başka şehirdeymiş. Başka şehre papara kartım gelir mi diyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 18 Haziran 2024 #6 Adres neresi ise oraya teslim edilir. İsterseniz adresi değiştirin.
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #7 AnotherJourney dedi: Adres neresi ise oraya teslim edilir. İsterseniz adresi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Kurye takipte (kargoyu takip etmemiz için gönderilen URL) adres değiştirme varsa yapabilir
AnotherJourney dedi: Adres neresi ise oraya teslim edilir. İsterseniz adresi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Kurye takipte (kargoyu takip etmemiz için gönderilen URL) adres değiştirme varsa yapabilir
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2024 #8 kingyiğit123 dedi: Ben de 20. kere okuduktan sonra anladım. Arkadaş annesinin yanına gitmiş. Annesi başka şehirdeymiş. Başka şehre Papara kartım gelir mi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bir soru daha soracağım ben Papara hesabıma başka birisinin T.C.'si ile onaylamıştım şimdi ise kendi T.C. mi vermek istiyorum bu mümkün mü mümkünse hangi belgeleri isterler ve ben 18 yaş altındayım.
kingyiğit123 dedi: Ben de 20. kere okuduktan sonra anladım. Arkadaş annesinin yanına gitmiş. Annesi başka şehirdeymiş. Başka şehre Papara kartım gelir mi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bir soru daha soracağım ben Papara hesabıma başka birisinin T.C.'si ile onaylamıştım şimdi ise kendi T.C. mi vermek istiyorum bu mümkün mü mümkünse hangi belgeleri isterler ve ben 18 yaş altındayım.
R roxy34 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 705 Çözümler 4 18 Haziran 2024 #9 Melloo_14 dedi: Merhaba ben Ankara'da yaşıyorum yaz tatili için annemin yanına başka ile geldim. Papara kart bu ile teslim edilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka ile geldim derken ne diyorsun, bu nasıl bir Türkçe.
Melloo_14 dedi: Merhaba ben Ankara'da yaşıyorum yaz tatili için annemin yanına başka ile geldim. Papara kart bu ile teslim edilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka ile geldim derken ne diyorsun, bu nasıl bir Türkçe.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2024 #10 roxy34 dedi: Başka ile geldim derken ne diyorsun, bu nasıl bir Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam il il başka bir şehir yani.
roxy34 dedi: Başka ile geldim derken ne diyorsun, bu nasıl bir Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam il il başka bir şehir yani.