Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 Grythor dedi: Agt getirmiyorsa iyi, artık hepsijet mi getiriyor Papara kartları? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende şaşırdım. PRIME H610MK dedi: Olabilir. Bana PTT getirmişti. Genişletmek için tıkla... Kaç güne geldi hocam? AnotherJourney dedi: Tamam işte kartlar isimsiz geldiği için basma süreci yok gibi. Ellerinde olanları gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
Grythor dedi: Agt getirmiyorsa iyi, artık hepsijet mi getiriyor Papara kartları? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende şaşırdım. PRIME H610MK dedi: Olabilir. Bana PTT getirmişti. Genişletmek için tıkla... Kaç güne geldi hocam? AnotherJourney dedi: Tamam işte kartlar isimsiz geldiği için basma süreci yok gibi. Ellerinde olanları gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 9 Şubat 2023 #12 YigitXS dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Herhalde maliyeti oluyordu onlara. Artık Lite Cardlar satılmıyor. Kartları sadece papara uygulamasından alabiliyorsun. Ve 20 TL. Gxdik dedi: Kaç güne geldi hocam? Genişletmek için tıkla... 3 Gün
YigitXS dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Herhalde maliyeti oluyordu onlara. Artık Lite Cardlar satılmıyor. Kartları sadece papara uygulamasından alabiliyorsun. Ve 20 TL. Gxdik dedi: Kaç güne geldi hocam? Genişletmek için tıkla... 3 Gün
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #13 PRIME H610MK dedi: Herhalde maliyeti oluyordu onlara. Artık Lite Cardlar satılmıyor. Kartları sadece papara uygulamasından alabiliyorsun. Ve 20 TL. 3 Gün Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. @PRIME H610MK hocam black kart böyle kaldı. Bu bir bug olabilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_2023-02-09-12-18-12-95_54e470555223d9cf2d95a0b1d7343730.jpg 56,1 KB · Görüntüleme: 50
PRIME H610MK dedi: Herhalde maliyeti oluyordu onlara. Artık Lite Cardlar satılmıyor. Kartları sadece papara uygulamasından alabiliyorsun. Ve 20 TL. 3 Gün Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. @PRIME H610MK hocam black kart böyle kaldı. Bu bir bug olabilir mi?
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 9 Şubat 2023 #14 Gxdik dedi: Anladım hocam sağolun. @PRIME H610MK hocam black kart böyle kaldı. Bu bir bug olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklayınca bir şey açılıyormu hocam?
Gxdik dedi: Anladım hocam sağolun. @PRIME H610MK hocam black kart böyle kaldı. Bu bir bug olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklayınca bir şey açılıyormu hocam?
Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #15 PRIME H610MK dedi: Üstüne tıklayınca bir şey açılıyormu hocam? Genişletmek için tıkla... Açılıyor. Adresim falan var. Kart elime ulaştı herkese teşekkür ederim. Son düzenleme: 9 Şubat 2023
PRIME H610MK dedi: Üstüne tıklayınca bir şey açılıyormu hocam? Genişletmek için tıkla... Açılıyor. Adresim falan var. Kart elime ulaştı herkese teşekkür ederim.