Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 4 Ocak 2022 #1 Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim.
Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 Kerm_e dedi: Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo PTT olursa kapıyı açmazsanız gelir.
Kerm_e dedi: Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo PTT olursa kapıyı açmazsanız gelir.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 Kerm_e dedi: Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo şirketine bağlı. PTT'nin kendi kargosu getiriyorsa getirirler.
Kerm_e dedi: Papara kart siparişi versem, evim yerine PTT'ye gelme şansı yok mu? Mecburi sebepten sorgulamazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kargo şirketine bağlı. PTT'nin kendi kargosu getiriyorsa getirirler.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2022 #4 Sadece AGT Kurye getiriyor diye biliyorum.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #5 enesaak dedi: Sadece AGT Kurye getiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama 1-2 ay önce PTT'den verdiğim siparişi evde olmadığım için PTT şubesine bırakmışlardı (agt değildi).
enesaak dedi: Sadece AGT Kurye getiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama 1-2 ay önce PTT'den verdiğim siparişi evde olmadığım için PTT şubesine bırakmışlardı (agt değildi).