CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 19 Haziran 2020 #1 Papara kartım uzun bir aradan sonra elime geçti. Ama adam benden TC kimlik, doğum tarihi, anne adı ve baba adı aldı. Sıkıntı olur mu?
Papara kartım uzun bir aradan sonra elime geçti. Ama adam benden TC kimlik, doğum tarihi, anne adı ve baba adı aldı. Sıkıntı olur mu?
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.793 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Haziran 2020 #2 He kocaman banka seni dolandıracak. Güvenilir değil (!)
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.398 Makaleler 2 Çözümler 6 19 Haziran 2020 #3 CodeExpert dedi: Papara kartım uzun bir aradan sonra elime geçti. Ama adam benden TC kimlik, doğum tarihi, anne adı ve baba adı aldı. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Blackkard mı? Normal Lite ise sadece TC Black ise evet sözleşmeli hesap lazım. SuiCast dedi: He kocaman banka seni dolandıracak. Güvenilir değil (!) Genişletmek için tıkla... Derken?
CodeExpert dedi: Papara kartım uzun bir aradan sonra elime geçti. Ama adam benden TC kimlik, doğum tarihi, anne adı ve baba adı aldı. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Blackkard mı? Normal Lite ise sadece TC Black ise evet sözleşmeli hesap lazım. SuiCast dedi: He kocaman banka seni dolandıracak. Güvenilir değil (!) Genişletmek için tıkla... Derken?
TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 19 Haziran 2020 #4 SuiCast dedi: He kocaman banka seni dolandıracak. Güvenilir değil (!) Genişletmek için tıkla... ÇiftlikBank neydi
SuiCast dedi: He kocaman banka seni dolandıracak. Güvenilir değil (!) Genişletmek için tıkla... ÇiftlikBank neydi
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.793 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Haziran 2020 #5 TouchpadLover dedi: ÇiftlikBank neydi Genişletmek için tıkla... Çiftlik bank devlet onaylı bir bankamı ? Yoksa adımı öyle.
TouchpadLover dedi: ÇiftlikBank neydi Genişletmek için tıkla... Çiftlik bank devlet onaylı bir bankamı ? Yoksa adımı öyle.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Haziran 2020 #6 Bayadır kullanıyorum şuana kadar sıkıntı olmadı daha adıma şirket filan açılmadı.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 19 Haziran 2020 #7 Merthella dedi: Blackkard mı? Normal Lite ise sadece TC Black ise evet sözleşmeli hesap lazım. Derken? Genişletmek için tıkla... Black Card.
Merthella dedi: Blackkard mı? Normal Lite ise sadece TC Black ise evet sözleşmeli hesap lazım. Derken? Genişletmek için tıkla... Black Card.