Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Bugün kartım Aras Kargo'ya teslim edilmiş. Telefonuma mesaj ile gönderdikleri kargo takip numarası hatalı. Doğrusunu nasıl öğrenebilirim?
Bugün kartım Aras Kargo'ya teslim edilmiş. Telefonuma mesaj ile gönderdikleri kargo takip numarası hatalı. Doğrusunu nasıl öğrenebilirim?
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Maile geliyor kargo takip numarası. Doğru olmasına rağmen bazen hata alabilirsiniz.
agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #3 Eğer yaşın 18'den büyükse e-Devlet aracılığı ile hakkında kargo sorgulayabilirsin.
Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 efeekaya dedi: Maile geliyor kargo takip numarası. Doğru olmasına rağmen bazen hata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece SMS olarak geldi. Mail adresime herhangi bir kod gelmedi.
efeekaya dedi: Maile geliyor kargo takip numarası. Doğru olmasına rağmen bazen hata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece SMS olarak geldi. Mail adresime herhangi bir kod gelmedi.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Şubat 2021 #5 Caravas dedi: Bugün kartım Aras Kargo'ya teslim edilmiş. Telefonuma mesaj ile gönderdikleri kargo takip numarası hatalı. Doğrusunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara Aras Kargo ile çalışmıyor ki? Tüm kart firmalar AGT Kurye ile çalışıyor. Papara'yı aramanızı tavsiye ederim.
Caravas dedi: Bugün kartım Aras Kargo'ya teslim edilmiş. Telefonuma mesaj ile gönderdikleri kargo takip numarası hatalı. Doğrusunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara Aras Kargo ile çalışmıyor ki? Tüm kart firmalar AGT Kurye ile çalışıyor. Papara'yı aramanızı tavsiye ederim.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 Papara bir de AGT Kurye ile çalışıyor.
Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #7 Evet kargo firmasını yanlış anlamışım . Yardımlarınız için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.