Papara kart ile ödeme yapılamıyor

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Bugün akşam 5-6 gibi otobüste kullandığımda sıkıntısız bir şekilde ödeme gerçekleşti. Ancak sonradan kahvecide ve bakkalda kart reddedildi. Uygulamada hesabıma hala giriş yapabiliyorum. Son olaylardan dolayı direkt harcama yapamamayı ya da hesabıma girememeyi beklerdim. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Bugün akşam 5-6 gibi otobüste kullandığımda sıkıntısız bir şekilde ödeme gerçekleşti. Ancak sonradan kahvecide ve bakkalda kart reddedildi. Uygulamada hesabıma hala giriş yapabiliyorum. Son olaylardan dolayı direkt harcama yapamamayı ya da hesabıma girememeyi beklerdim. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Randımanlı çalışmıyor. Bu süreden kullanmanızıda tavsiye etmem şu ana kadar en iyisi olsa bile.

Saat 21.09 da internet kafeye para verdim ondan önce saat 6 gibi yemek yemiştim oraya ödedim hemde uygulamadan bildirim de geldi ödeme yapıldığına dair.

Bazı yerlerde çalışmıyor hocam. Öğlen hesabımdaki parayı çekmeye çalışırken 3 farklı ATM red verdi. Bakkaldan bir şeyler alayım o zaman dedim bakkaldaki posta red verdi. Bazı yerlerde red veriyor farklı marketlerde vs. deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı