M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ben bu ay 5 defa ATM üzerinden para yatırdım. Şimdi yarın para çekersem benden komisyon alır mı?
Arkadaşlar ben bu ay 5 defa ATM üzerinden para yatırdım. Şimdi yarın para çekersem benden komisyon alır mı?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 28 Aralık 2020 #2 Mubis10 dedi: Arkadaşlar ben bu ay 5 defa ATM üzerinden para yatırdım. Şimdi yarın para çekersem benden komisyon alır mı? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyormuşum. Özür dilerim.
Mubis10 dedi: Arkadaşlar ben bu ay 5 defa ATM üzerinden para yatırdım. Şimdi yarın para çekersem benden komisyon alır mı? Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyormuşum. Özür dilerim.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 28 Aralık 2020 #3 Para çekme ve yatırma limitleri ayrı. Yani hayır.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Aralık 2020 #4 Para yatırma için aylık 5 defa. Aynı şekilde çekme içinde 5 defa hakkınız var.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #5 Mike_Wazowski dedi: Para çekme ve yatırma limitleri ayrı. Yani hayır. Genişletmek için tıkla... TeknoFix29 dedi: Para yatırma için aylık 5 defa. Aynı şekilde çekme içinde 5 defa hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim?
Mike_Wazowski dedi: Para çekme ve yatırma limitleri ayrı. Yani hayır. Genişletmek için tıkla... TeknoFix29 dedi: Para yatırma için aylık 5 defa. Aynı şekilde çekme içinde 5 defa hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim?
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #6 Mubis10 dedi: Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Para yatırmak zaten her zaman ücretsiz. Sadece komisyon (?) alıyor 5'den sonra. Aralıkta 5 defa yatırdıysanız 1 Ocaktan sonra tekrar komisyon ödemeden yatırabilirsiniz. Ben böyle biliyorum.
Mubis10 dedi: Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Para yatırmak zaten her zaman ücretsiz. Sadece komisyon (?) alıyor 5'den sonra. Aralıkta 5 defa yatırdıysanız 1 Ocaktan sonra tekrar komisyon ödemeden yatırabilirsiniz. Ben böyle biliyorum.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Aralık 2020 #7 Mubis10 dedi: Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet 1 Ocak'tan sonra yenileniliyor işlem limitleri ve yeniden ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Mubis10 dedi: Peki bu 5 defa limit her ay için mi? Yani mesela ben 5 defa para yatırdım Aralık ayında. 1 Ocak'tan sonra tekrar ücretsiz yatırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet 1 Ocak'tan sonra yenileniliyor işlem limitleri ve yeniden ücretsiz yükleyebilirsiniz.