Papara kart incelemesi ne zamana biter?

Daha fazla  
Merhaba Papara kartıma inceleme başlatılmış. Daha önce inceleme altına alınmış ve incelemeden çıkmış arkadaşlar var mı? Varsa kaç günde incelemeden çıktı, bilgi verir misiniz?

Merhaba Papara kartıma inceleme başlatılmış. Daha önce inceleme altına alınmış ve incelemeden çıkmış arkadaşlar var mı? Varsa kaç günde incelemeden çıktı, bilgi verir misiniz?

Kart ile yaptınız mı bir şeyler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sadece YouTube Premium ödeme veya Netflix abonelik gibi şeyler yaptım. Arada sırada arkadaşlar arası para transferi yaptım. Bazen Amazon gibi yerlerden ürün sipariş verdim 200TL civarı bir şeyler.

Hocam problem olmaz ya maksimum 15 gün alabilir o da maksimum çıkabileceği gün muhtemelen 2-3 güne açarlar hesabı.

İfadeler: QTV
Hayır sadece YouTube Premium ödeme veya Netflix abonelik gibi şeyler yaptım. Arada sırada arkadaşlar arası para transferi yaptım. Bazen Amazon gibi yerlerden ürün sipariş verdim 200TL civarı bir şeyler.

Açıklama kısmına kötü şeyler yazdıysanız veya para transferi çok yüksek seviyedeyse o yüzden olabilir inceleme maksimum 1 hafta süreceğini düşünüyorum ve ne olur ne olmaz Papara'nın müsteri desteğine yazmanız daha net bir sonuç almanızı sağlar.

Açıklamada Ebonivon'un twerk GİF´i var problem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…