Papara Kart Kullanılmalı mı?

Güzel bir kart. Yaptıkları kampanyalarda iyi, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Çok kullanmadığım halde şu ana kadar kampanyalardan 100 TL'ye yakın hediye almışımdır. Ayrıca o ay içerisinde kullanmadığında aylık ücret almıyor. Bence almaya değer bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmaz aylık kullanım limiti 2000₺ diye bir saçmalık var. Karta 2700 lira yükledim RAM'i, anakartı, PSU'yu aldım işlemciyi alırken hata oluştu. Neymiş bir ayda 2000₺ harcama hakkım varmış. Ryzen 5 2600'ün parası kartta duruyor, müşteri hizmetleri desen sorunu bile anlamıyorlar. Kısaca bulaşma derim benim 1080 liramı 1 ay işletcekler hakkım haram olsun, daha da kullanmam.

Kullanılmaz aylık kullanım limiti 2000₺ diye bir saçmalık var. Karta 2700 lira yükledim RAM'i, anakartı, PSU'yu aldım işlemciyi alırken hata oluştu. Neymiş bir ayda 2000₺ harcama hakkım varmış. Ryzen 5 2600'ün parası kartta duruyor, müşteri hizmetleri desen sorunu bile anlamıyorlar. Kısaca bulaşma derim benim 1080 liramı 1 ay işletcekler hakkım haram olsun, daha da kullanmam.
Su anda yanimda papara kart var birazdan alişveris yapacağım ama hiçbir sorun yaşamadim. Herkes alabilir tavsiye ediyorum. Ufak bir sorundan dolayi Papara Ekibi 2 dk'da sorunu düzeltiyorlar. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı