Papara kart nasıldır?

Mubis10

Hectopat
Arkadaşlar az önce Papara kart başvurusu yaptım. Kullanan kişiler memnun mu acaba bu kartı?

Arkadaşlar az önce Papara kart başvurusu yaptım. Kullanan kişiler memnun mu acaba bu kartı?

Çalıştıkları aras kurye sağ olsunlar 2 ay şubede beklettiler mail atınca ertesi gün kart elime ulaştı kart genel olarak ön ödemeli kartların en iyisi aylık kullanım ücreti vs. Yok.

Çalıştıkları aras kurye sağ olsunlar 2 ay şubede beklettiler mail atınca ertesi gün kart elime ulaştı kart genel olarak ön ödemeli kartların en iyisi aylık kullanım ücreti vs. Yok.
Bende banka kartî var ana yine de aldım.

Memnunum. Hızlı işlem ve kendim IBAN'ınıza para gönderebilme seçeneğiniz var. Bunun haricinde anlaşmalı yerlerden alışveriş yapınca Cashback özelliği ile ücretin bir kısmını geri veriyor. En önemlisi aylık ücret veya kullanım ücreti vs. yok.

Memnunum gayet kullanışlı. Black kart aldınız değil mi?

Memnunum. ininal gibi yaptığın her işlemden para kesmiyor. Tüm banka ve ATM'lerden ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsun. Spotify, YouTube Premium, Netflix gibi uygulamalara aylık ödeme yaparken paranın yarısını iade ediyor (sanırım aile hesaplarında geçerli değil). Temassız ödeme var. Daha ne isteyebilirsin ki bir banka kartından.

Gayet memnunum, kullanışlı cashback ile daha keyifli bir kart, kendisini kargo masrafı bile vermeden 5TL gibi ücrete Teknosa üzerinden Lite kart sipariş vermiştim bayağıdır kullanıyorum ininal markasına taş çıkarır.

Memnunum gayet kullanışlı. Black kart aldınız değil mi?
Evet.
Yalnız Papara banka kartı değil. Ön odemeli kart.
AGT Kurye ile çalışıyorlarmış. Size galiba Aras ile yolladılar.
@birman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…