hollow7 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 79 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #11 Mubis10 dedi: Evet. Yalnız Papara banka kartı değil. Ön odemeli kart. Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Ama banka kartından neredeyse farksız. Eksisi yok, artısı var.
Mubis10 dedi: Evet. Yalnız Papara banka kartı değil. Ön odemeli kart. Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Ama banka kartından neredeyse farksız. Eksisi yok, artısı var.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #12 hollow7 dedi: İkisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Ama banka kartından neredeyse farksız. Eksisi yok, artısı var. Genişletmek için tıkla... Anladım ama banka kartı ile ön ödemeli kart ile arasında uçurum var. En basitinden banka kartında vadeli hesap ile faize para yatırabilirsiniz.
hollow7 dedi: İkisi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum. Ama banka kartından neredeyse farksız. Eksisi yok, artısı var. Genişletmek için tıkla... Anladım ama banka kartı ile ön ödemeli kart ile arasında uçurum var. En basitinden banka kartında vadeli hesap ile faize para yatırabilirsiniz.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Aralık 2020 #13 Papara'nın yanında bir tane banka kartıda olması iyi olur. Papara iyidir öneririm.