TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #11 Gerçeklik dedi: Black Card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... İninal ile karıştırıyor olabilirim. Araştırmak lazım.
Gerçeklik dedi: Black Card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... İninal ile karıştırıyor olabilirim. Araştırmak lazım.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.753 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Ağustos 2021 #12 Gerçeklik dedi: Black card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Papara 13 yaş üzeri. Fiziksel olarak okullardan ve okul kantilerinden alınabiliyor. Doğrudan 10 dakikada hesap açıp/hesabı doğrulayıp/sanal kart ile kullanabilirsiniz. ATM'yi ve Alışverişi karekod ile yapabilirsiniz.
Gerçeklik dedi: Black card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Papara 13 yaş üzeri. Fiziksel olarak okullardan ve okul kantilerinden alınabiliyor. Doğrudan 10 dakikada hesap açıp/hesabı doğrulayıp/sanal kart ile kullanabilirsiniz. ATM'yi ve Alışverişi karekod ile yapabilirsiniz.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 25 Ağustos 2021 #13 TR4YLER dedi: İninal ile karıştırıyor olabilirim. Araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Papara lite card 13+ ama Black card 18 diye biliyorum ama emin değilim.
TR4YLER dedi: İninal ile karıştırıyor olabilirim. Araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Papara lite card 13+ ama Black card 18 diye biliyorum ama emin değilim.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #14 Gerçeklik dedi: Black Card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... D&r'ın kendi sitesinde yazıyor 13 yaş olduğu.
Gerçeklik dedi: Black Card 18+ değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... D&r'ın kendi sitesinde yazıyor 13 yaş olduğu.