L leoemirqw Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Bugün Şok'tan Papara alacaktım. 2-3 farklı Şok'a gittim, hepsi de satış yasak dediler. Bende Paycell aldım. Onda da kimlik doğrulaması yapamıyorum, bir türlü okumuyor hata veriyor. Papara'yı nerede bulurum? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
Bugün Şok'tan Papara alacaktım. 2-3 farklı Şok'a gittim, hepsi de satış yasak dediler. Bende Paycell aldım. Onda da kimlik doğrulaması yapamıyorum, bir türlü okumuyor hata veriyor. Papara'yı nerede bulurum?
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 31 Temmuz 2025 #2 Papara uygulamasını indirip hesap oluşturun kimliğinizi doğrulayın ve Papara Card isteyin. Size tavsiyem kullanmadıysanız daha önce bence kullanmayın, illa ön ödemeli kart kullanmak istiyorsanız Nays öneririm.
Papara uygulamasını indirip hesap oluşturun kimliğinizi doğrulayın ve Papara Card isteyin. Size tavsiyem kullanmadıysanız daha önce bence kullanmayın, illa ön ödemeli kart kullanmak istiyorsanız Nays öneririm.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 290 Çözümler 4 31 Temmuz 2025 #3 Şok'un Papara kart satıyor olması lazımdı, yasak değil birlikte çalışıyorlar zaten. Uygulamadan isterseniz kargolarlar.
Şok'un Papara kart satıyor olması lazımdı, yasak değil birlikte çalışıyorlar zaten. Uygulamadan isterseniz kargolarlar.