Yaş ile alakalı olabilir ya da kartın kendi sorunudur.Selamlar. Papara gray aldım. Bugün Steam'den oyun alacaktım Mastercard seçtim kart numaramı yazdım. 16 haneli kart numaram var fakat son 4 hanenin sadece 1 tanesini alıyor ve ödeme yöntemi geçersizdir diyor. İçinde para da var neden olmuyor?
Yaş ile alakalı olabilir ya da kartın kendi sorunudur.
Kart kullanıma açık mı?Selamlar. Papara gray aldım. Bugün Steam'den oyun alacaktım Mastercard seçtim kart numaramı yazdım. 16 haneli kart numaram var fakat son 4 hanenin sadece 1 tanesini alıyor ve ödeme yöntemi geçersizdir diyor. İçinde para da var neden olmuyor?
Papara kart bende de var. Fakat Papara kart Visa ile çalışıyor diye biliyorum, mastercard değil yani. Visa yap bir dene.Selamlar. Papara gray aldım. Bugün Steam'den oyun alacaktım Mastercard seçtim kart numaramı yazdım. 16 haneli kart numaram var fakat son 4 hanenin sadece 1 tanesini alıyor ve ödeme yöntemi geçersizdir diyor. İçinde para da var neden olmuyor?
MasterCard ile de çalışıyor benim kartım MasterCard.Papara kart bende de var. Fakat Papara kart Visa ile çalışıyor diye biliyorum, mastercard değil yani. Visa yap bir dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.