Papara kart okula teslim edilebilir mi?

BayMuffin

Kilopat
Öncelikle iyi günler hocalarım, daha önceden 2 kere Papara kart istedim ve istediğim adrese gelmedi, o yüzden ben de kendimce aklımda çözüm olarak okula istemeyi düşündüm lakin 18 yaşından küçük olduğum için anne/baba imzası gerekir mi emin olamadığımdan henüz bir işe kalkışmadım. Süreç hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ya da PTT'ye falan söylesem oraya gelir mi?

Not: İstediğim adrese 2 kere kart ne getirildi ne de kuryeden bir haber aldım, direkt kartımın iade işlemi başlatıldı.

İmza değil de veli hesabı gerekiyordu bildiğim kadarıyla. Ayrıca niye okula istediniz ki habersiz?

Hmm, başka türlü olmuyor mu? Çünkü tanıdığım bir sürü arkadaşımın öyle bir şeyi olduğunu duymamıştım.

Hmm, başka türlü olmuyor mu? Çünkü tanıdığım bir sürü arkadaşımın öyle bir şeyi olduğunu duymamıştım.
PTT'ye vereyim mi demişsiniz onu deneyebilirsiniz. Okula göndermek pek mantıklı değil.

PTT'ye vereyim mi demişsiniz onu deneyebilirsiniz. Okula göndermek pek mantıklı değil.
Anladım ve az önce dediğiniz veli hesabına ufak bir baktım da onda öğrenci falan diyor, benimki öğrenci hesabı değil, dümdüz hesap yine de gerek olur mu?

Aile hesabını daha önce duymadım.
Nays'ta vardı öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…