Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Papara kart almak için onaylı hesap istiyor onun içinde kimlik fotosunda gerek benim kimliğinde fotoğraf yok kabul etmiyor ne yapmam gerek?
Papara kart almak için onaylı hesap istiyor onun içinde kimlik fotosunda gerek benim kimliğinde fotoğraf yok kabul etmiyor ne yapmam gerek?
Geralt0fRivia Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 554 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Ben kimlik fotosu olmadan yaptım.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 25 Temmuz 2021 #3 Sözleşmeli hesap kullanmaktayım ve fotoğraf istenmedi bende onaylı hesapta da olacağını zannetmiyorum. Geralt0fRivia dedi: Ben kimlik fotosu olmadan yaptım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta olmamış mesela.
Sözleşmeli hesap kullanmaktayım ve fotoğraf istenmedi bende onaylı hesapta da olacağını zannetmiyorum. Geralt0fRivia dedi: Ben kimlik fotosu olmadan yaptım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta olmamış mesela.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 |-Hakan-| dedi: Sözleşmeli hesap kullanmaktayım ve fotoğraf istenmedi bende onaylı hesapta da olacağını zannetmiyorum. Arkadaşta olmamış mesela. Genişletmek için tıkla... Geralt0fRivia dedi: Ben kimlik fotosu olmadan yaptım. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Dosya Ekleri Screenshot_20210725-134938_Papara.jpg 48 KB · Görüntüleme: 98
|-Hakan-| dedi: Sözleşmeli hesap kullanmaktayım ve fotoğraf istenmedi bende onaylı hesapta da olacağını zannetmiyorum. Arkadaşta olmamış mesela. Genişletmek için tıkla... Geralt0fRivia dedi: Ben kimlik fotosu olmadan yaptım. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam.
Geralt0fRivia Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 554 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 İlginç.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #6 Geralt0fRivia dedi: İlginç. Genişletmek için tıkla... Neden böyle oluyor hocam anlamdım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Geralt0fRivia dedi: İlginç. Genişletmek için tıkla... Neden böyle oluyor hocam anlamdım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.402 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 25 Temmuz 2021 #7 Fenerbahçelii dedi: Neden böyle oluyor hocam anlamdım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Papara desteğe yazdınız mı ?
Fenerbahçelii dedi: Neden böyle oluyor hocam anlamdım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Papara desteğe yazdınız mı ?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #8 The Fallen Angel dedi: Papara desteğe yazdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Nereden yazacağım
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.402 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 25 Temmuz 2021 #9 Fenerbahçelii dedi: Nereden yazacağım Genişletmek için tıkla... destek@papara.com.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #10 The Fallen Angel dedi: destek@papara.com. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum sizce çözülür mü neden böyle oluyor?
The Fallen Angel dedi: destek@papara.com. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunum sizce çözülür mü neden böyle oluyor?