eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Merhaba, dün Papara bir açıklama yaptı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben birkaç gündür hem Online alışveriş, hem de POS cihazlarında kartımı kullanamıyorum, fakat sosyalde okuduğumda birçok arkadaş hem POS cihazlarında, hem de Online alışveriş de kartını kullanabiliyor. Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı?
Merhaba, dün Papara bir açıklama yaptı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben birkaç gündür hem Online alışveriş, hem de POS cihazlarında kartımı kullanamıyorum, fakat sosyalde okuduğumda birçok arkadaş hem POS cihazlarında, hem de Online alışveriş de kartını kullanabiliyor. Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.372 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 1 Haziran 2025 #2 Ben bugün marketten alışveriş yapabildim, paranın da bir kısmını çektim. Açıklama sonrası düzeldi sanırım.
Ben bugün marketten alışveriş yapabildim, paranın da bir kısmını çektim. Açıklama sonrası düzeldi sanırım.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Ben bugün marketten alışveriş yapabildim, paranın da bir kısmını çektim. Açıklama sonrası düzeldi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende sorun hâla devam ediyor.
The Fallen Angel dedi: Ben bugün marketten alışveriş yapabildim, paranın da bir kısmını çektim. Açıklama sonrası düzeldi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende sorun hâla devam ediyor.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.372 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 1 Haziran 2025 #4 eKqx dedi: Bende sorun hâla devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Para aktarma veya çekme de mi yapamıyorsun?
eKqx dedi: Bende sorun hâla devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Para aktarma veya çekme de mi yapamıyorsun?
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 The Fallen Angel dedi: Para aktarma veya çekme de mi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Para aktarabiliyorum ve çekebiliyorum fakat kartı uygulama hariç hiçbir şekilde kullanamıyorum.
The Fallen Angel dedi: Para aktarma veya çekme de mi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Para aktarabiliyorum ve çekebiliyorum fakat kartı uygulama hariç hiçbir şekilde kullanamıyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.372 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 1 Haziran 2025 #6 eKqx dedi: Para aktarabiliyorum ve çekebiliyorum fakat kartı uygulama hariç hiçbir şekilde kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bütün paramı çektikten sonra hesabı kapatacağım, başka hesabın varsa sen de Papara ile uğraşma derim.
eKqx dedi: Para aktarabiliyorum ve çekebiliyorum fakat kartı uygulama hariç hiçbir şekilde kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bütün paramı çektikten sonra hesabı kapatacağım, başka hesabın varsa sen de Papara ile uğraşma derim.