Papara kart PTT bankamatiğin içinde kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AkBeyX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Para yüklemek için PTT gitmiştim kartı taktığımda ise algılamamıştı şu an kart içinde kaldı ne yapmam lazım kartın üzerinde adım ve soyadım yazıyor bir de PTT kapalıydı görevli falan yoktu. Yarın T.C.'mi götürsem verirler mi ilk kez bu olayı yaşıyorum.

PTT atmleri bunu sıklıkla yapıyor. Bir süre önce benimde başıma aynı olay gelmişti fakat biraz bekleyince kartımı geri vermişti. En iyisi Papara'nın müşteri hizmetleri ile görüşün, süreci size en sağlıklı onlar anlatır. Çok geçmiş olsun, iyi forumlar diliyorum!

Yapmanız gereken kartınızı uygulama içinden geçeçi olarak kapatıp Papara'ya bu durumu bildirmeniz sabah ise kartınızı yutan PTT şubesine gidip durumu belirtirseniz zaten kameradan bakıp kartınızı size teslim ederler yani korkulacak bir şey yok.

Arkadaşa katılıyorum benim kartımıda PTT matiği yutmuştu Allah'tan içeride çalışanlar vardı olayı izzah edip kameradan bakıp kartımı çıkarıp teslim etmişlerdi.

Kapatmaya gerek yok bence zaten 0 TL vardı Allah'tan.

Hocam ya sonradan kart bankamatiğinden çıksa ne olacak gitti mi artık kart.

Peki kartımı nasıl geçici olarak iptal edeceğim.
Bu tarz sorunlar herkesin başına gelebiliyor ve gayet doğal. Papara için sistem nasıldır bilmem ama, genelde bir banka müşterisi olarak kartınızı kaybettiğinizde size yeni bir kart verirler ve hiçbir şey olmamış gibi kullanıma devam edersiniz. Papara müşterisi olmadığım için nasıl çalışıyorlar bilmiyorum fakat büyük ihtimalle müşteri hizmetlerini aradığınız taktirde, kaybettiğiniz kartınızı iptal edip size yeni bir kart gönderebilirler. Bu durumda yeni kartınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hocam ya sonradan kart bankamatiğinden çıksa ne olacak gitti mi artık kart.

Peki kartımı nasıl geçici olarak iptal edeceğim.

Papara uygulamasına girip sağ altta bulunan Papara Card bölmesine tıklayıp oradan kartınızı seçip kullanıma açık seçmesini kapatmak geçiçi olarak kapatır kalıcı olarak değil.

Arkadaşlar Papara kartımı geri aldım herkese teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…