Papara kart satın alma işlemi nasıl oluyor?

U. Hikmet

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba! Papara Black kart sipariş etmek istiyorum. Sorunum köyde oturuyorum ve hiçbir kargo şirketi oturduğum yere gelmiyor. Papara kartı siparişimi kimlik doğrulaması yapıp şubeden alabiliyor muyum?

Hayır şubeden alınmıyor. Özel kurye getiriyor seni arayıp şehir merkezine gelmeni söyleyebilir.

Öncelikle teşekkür ederim. Kurye eğer öyle bir şey yapabilirse güzel olur. Kart benim adıma olduğu için illa benim kartı almam gerekiyor değil mi? Arkadaşımın evine getirse olmuyor bildiğim kadarıyla.

Öncelikle teşekkür ederim. Kurye eğer öyle bir şey yapabilirse güzel olur. Kart benim adıma olduğu için illa benim kartı almam gerekiyor değil mi? Arkadaşımın evine getirse olmuyor bildiğim kadarıyla.
Kurye ben evde yokken gelmiş evdekilerede vermemiş. Daha sonra haberleşerek ortak noktada buluşup kartı teslim almıştım.

Kart benim adıma olduğu için illa benim kartı almam gerekiyor değil mi? Arkadaşımın evine getirse olmuyor bildiğim kadarıyla.
Kuryeden kuryeye değişir. Normalde imzanı ve kimlik bilgilerini aldıkları için senin teslim alman gerekiyor. Kurye uğraşmak istemezse mahalle bakkalına bile teslim edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı