kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 577 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Papara kart sipariş ettim daha kuryeye bile verilmedi fakat işlemi iptal etmek istiyorum. Hesabı kapatsam ise yarar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Papara kart sipariş ettim daha kuryeye bile verilmedi fakat işlemi iptal etmek istiyorum. Hesabı kapatsam ise yarar mi?
GolgeAdam Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 128 Çözümler 4 13 Haziran 2025 #2 kavun35 dedi: Papara kart sipariş ettim daha kuryeye bile verilmedi fakat işlemi iptal etmek istiyorum. Hesabı kapatsam ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ara sor, hesabı niye kapatıyon.
kavun35 dedi: Papara kart sipariş ettim daha kuryeye bile verilmedi fakat işlemi iptal etmek istiyorum. Hesabı kapatsam ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ara sor, hesabı niye kapatıyon.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Niye siparişi iptal ediyorsun ki? Kesmeyecekler ya seni. Kaybedeceğin 0 TL ya da daha önce bir kez istediysen 20 TL falandı yanlış hatırlamıyorum.
Niye siparişi iptal ediyorsun ki? Kesmeyecekler ya seni. Kaybedeceğin 0 TL ya da daha önce bir kez istediysen 20 TL falandı yanlış hatırlamıyorum.