Papara kart sözleşmeli hesaba nasıl geçilir?

Eneskartal0

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşdan küçüğüm veli izni aldım, kimliğimde okuttum, karta geldi kartıta açtım ve onaylı hesaptan çıkamadım. Sözleşmeliye geçemdim. Nasıl geçeceğim? Velimin hesabı sözleşmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Onaylı hesaba sahipken, Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) Card isteyip, kartını teslim alırken kimliğini ibraz etmen ve teslim formunu imzalaman durumunda sözleşmeli hesaba geçebilirsin. İmzaladığın Papara Card teslim formu ve kimlik fotoğrafların incelenerek hesap tipin güncellenecektir. Yapılan inceleme sonucunda hesap tipin sözleşmeli olarak güncellenemez ise yeni bir Papara Card teslim formu kuryeye teslim edilebilir. Bu durumda kurye adresini yeniden ziyaret ederek kimlik ibrazı ve teslim formunun imzalanmasını isteyebilir.

Adam sadece kartı verdi sonra hemen gitti.

18 yaşından küçüksen uygulamadan aldığın kartı okutsan dahi sözleşmeli olamıyorsun, bunun için velin adına hesap açıp NFC ile yeni kimlik kartını okutup sözleşmeliye geçirmen lazım, velin sözleşmeli olunca sende sözleşmeli oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…