H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Az önce Papara kartım geldi fakat yanında herhangi bir sözleşme gelmedi. Sebebi nedir?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #2 Hasan Berat Kaylan dedi: Az önce Papara kartım geldi fakat yanında herhangi bir sözleşme gelmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Onaylı Papara kart mı geldi? Daha önce NFC yaptıysanız sözleşme gelmez zaten. Artı 0 Eksi
Hasan Berat Kaylan dedi: Az önce Papara kartım geldi fakat yanında herhangi bir sözleşme gelmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Onaylı Papara kart mı geldi? Daha önce NFC yaptıysanız sözleşme gelmez zaten.
KS KS H Hasan Berat Kaylan Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 egemebb dedi: Onaylı Papara kart mı geldi? Genişletmek için tıkla... Evet onaylı Artı 0 Eksi
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #4 Hasan Berat Kaylan dedi: Evet onaylı. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi gelmesine gerek yok uygulamadan yapmışsınız zaten. Artı 0 Eksi
Hasan Berat Kaylan dedi: Evet onaylı. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi gelmesine gerek yok uygulamadan yapmışsınız zaten.
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Hasan Berat Kaylan dedi: Az önce Papara kartım geldi fakat yanında herhangi bir sözleşme gelmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hesapta doğrulanmış yazar sözleşmeli hesap olayı farklı bir şey daha önceden Black kart aldıysan oluyordu. Artı 0 Eksi
Hasan Berat Kaylan dedi: Az önce Papara kartım geldi fakat yanında herhangi bir sözleşme gelmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hesapta doğrulanmış yazar sözleşmeli hesap olayı farklı bir şey daha önceden Black kart aldıysan oluyordu.