O OsmanefeSahin16 Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 Papara kart tasarlama ne oluyor?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2024 #2 OsmanefeSahin16 dedi: Papara kart tasarlama ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Adi ustunde karti tasarliyorsun.
OsmanefeSahin16 dedi: Papara kart tasarlama ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Adi ustunde karti tasarliyorsun.
O OsmanefeSahin16 Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 EfeOzcann dedi: Adi ustunde karti tasarliyorsun. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yazmışım kusura bakmayın demek istediğim şey şuydu o tasarlamada neler yapılabilir demek istemiştim.
EfeOzcann dedi: Adi ustunde karti tasarliyorsun. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış yazmışım kusura bakmayın demek istediğim şey şuydu o tasarlamada neler yapılabilir demek istemiştim.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2024 #4 OsmanefeSahin16 dedi: Pardon yanlış yazmışım kusura bakmayın demek istediğim şey şuydu o tasarlamada neler yapılabilir demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasindan istedigin cizimi yapip ve eğer ki uygunsa onu bastirabilirsin.
OsmanefeSahin16 dedi: Pardon yanlış yazmışım kusura bakmayın demek istediğim şey şuydu o tasarlamada neler yapılabilir demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasindan istedigin cizimi yapip ve eğer ki uygunsa onu bastirabilirsin.