Papara kart tasarlanabilir yapıldığında arkasında isim yazacak mı?

Türk5467

Centipat
Daha fazla  
Papara kart sipariş edeceğim, Tasarlanabilir'i açacağım ama açtığımda kartın arkasına tasarım yapamıyorum, hesaptaki isim kartın arkasına yazılacak mı?

Papara kart sipariş edeceğim, tasarlanabilir'i açacağım ama açtığımda kartın arkasına tasarım yapamıyorum, hesaptaki iSIM kartın arkasına yazılacak mı?

Merhaba hocam Papara eskiden yazıyordu artık kartların arkasına isim vs yazmıyor diye biliyorum metal kart haric.

Artı -1 Eksi
Papara'nın tasarlanabilir kartlarında, kartın arka tarafına tasarım yapamazsınız. Kartın arka kısmında kart bilgileri ve kart sahibi ad soyadı yazar. Sipariş verdiğinizde kartınız isimli olarak teslim edilecektir.

Papara'nın tasarlanabilir ve metal kartları haricindeki kartlarında alınan karar nedeni ile artık isim yazılmıyor. Bu kararın nedeni "Siz Değerli Kullanıcılarımıza en hızlı şekilde kartlarımızı ulaştırabilmek amacıyla isimsiz kart konseptine geçiş yaptık." bu şekildedir.

Hocam peki taraftar kart alsam arkasına isim basıyorlarmı
Tasarlanabilir kartlarda yazıyor arkada isim diye biliyorum. Düz kartlarda yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…