A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Papara kartım teslim edildiğinde gelen SMS'te isim ve soy ismi kardeşimin ismi çıkıyor ama bana gelen maile baktığımda takip numarası aynı ve canlı takip sitesinde de benim adım yazıyor, buna rağmen SMS'de kardeşimin adı var, bunun nedeni nedir?
Papara kartım teslim edildiğinde gelen SMS'te isim ve soy ismi kardeşimin ismi çıkıyor ama bana gelen maile baktığımda takip numarası aynı ve canlı takip sitesinde de benim adım yazıyor, buna rağmen SMS'de kardeşimin adı var, bunun nedeni nedir?
Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 13 Temmuz 2024 #2 Papara müşteri hizmetlerine bildirin.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Ender K dedi: Papara müşteri hizmetlerine bildirin. Genişletmek için tıkla... Ama mesajı gönderen hepsijet papara yardımcı olur mu ki?
Ender K dedi: Papara müşteri hizmetlerine bildirin. Genişletmek için tıkla... Ama mesajı gönderen hepsijet papara yardımcı olur mu ki?
Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 13 Temmuz 2024 #4 Arslanbabus dedi: Ama mesajı gönderen HepsiJet Papara yardımcı olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Demin yaptığınız işlemi tekrar edin, bakın aynı sorum olacak mı diye.
Arslanbabus dedi: Ama mesajı gönderen HepsiJet Papara yardımcı olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Demin yaptığınız işlemi tekrar edin, bakın aynı sorum olacak mı diye.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Ender K dedi: Demin yaptığınız işlemi tekrar edin, bakın aynı sorum olacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapmadım zaten bu eski mesaj önceden spariş etmiştim kartı sms kardeşimin ismi ile gelmiş
Ender K dedi: Demin yaptığınız işlemi tekrar edin, bakın aynı sorum olacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapmadım zaten bu eski mesaj önceden spariş etmiştim kartı sms kardeşimin ismi ile gelmiş
Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 13 Temmuz 2024 #6 Arslanbabus dedi: Bir işlem yapmadım zaten bu eski mesaj önceden spariş etmiştim kartı SMS kardeşimin ismi ile gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hesap kardeşinizin üzerine mi?
Arslanbabus dedi: Bir işlem yapmadım zaten bu eski mesaj önceden spariş etmiştim kartı SMS kardeşimin ismi ile gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hesap kardeşinizin üzerine mi?
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Ender K dedi: Hesap kardeşinizin üzerine mi? Genişletmek için tıkla... Hayrı, benim üzerime
Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 13 Temmuz 2024 #8 Arslanbabus dedi: Hayrı, benim üzerime. Genişletmek için tıkla... Papara ile iletişime geçin, nedenini bir de onlardan sorun.
Arslanbabus dedi: Hayrı, benim üzerime. Genişletmek için tıkla... Papara ile iletişime geçin, nedenini bir de onlardan sorun.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #9 Ender K dedi: Papara ile iletişime geçin, nedenini bir de onlardan sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler
Ender K dedi: Papara ile iletişime geçin, nedenini bir de onlardan sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler