Handreann Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2023 #1 Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim?
Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim?
NIIC Decapat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz ama kartına ne kadar kaldıgına ATM'ye gidip öğrenmen lazım neden uygulama sorun çıkarsınki anlamadım.
Kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz ama kartına ne kadar kaldıgına ATM'ye gidip öğrenmen lazım neden uygulama sorun çıkarsınki anlamadım.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 2 Mayıs 2023 #3 Handreann dedi: Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesabınızdaki bilgileri kimlik-yüz taramasıni filan onaylamadan kart çıkartamazsınız.
Handreann dedi: Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesabınızdaki bilgileri kimlik-yüz taramasıni filan onaylamadan kart çıkartamazsınız.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 2 Mayıs 2023 #4 tH3as dedi: Hesabınızdaki bilgileri kimlik-yüz taramasıni filan onaylamadan kart çıkartamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kart nasıl çıkarılır sormamış hocam ama siz bilirsiniz. Handreann dedi: Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum uygulama yüklü değil. Herhangi bir sorun olmaz.
tH3as dedi: Hesabınızdaki bilgileri kimlik-yüz taramasıni filan onaylamadan kart çıkartamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kart nasıl çıkarılır sormamış hocam ama siz bilirsiniz. Handreann dedi: Papara kart alacağım ama uygulama bana sorun açacak o konuya girmiyelim. Uygulamayı yüklesem üye olup aktifleştirsem kartı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum uygulama yüklü değil. Herhangi bir sorun olmaz.
Handreann Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2023 #5 NIIC dedi: Kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz ama kartına ne kadar kaldıgına ATM'ye gidip öğrenmen lazım neden uygulama sorun çıkarsınki anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aile ile alakalı. Peki Paycell içinde geçerli değil mi?
NIIC dedi: Kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz ama kartına ne kadar kaldıgına ATM'ye gidip öğrenmen lazım neden uygulama sorun çıkarsınki anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aile ile alakalı. Peki Paycell içinde geçerli değil mi?