Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Merhaba, dün gece Gardrops'tan bir ürün alımı yapacak iken 3D Secure kodlarını 3 defa yanlış girdim, kartımın bloke edildiği söylendi. Nasıl açabilirim?
Merhaba, dün gece Gardrops'tan bir ürün alımı yapacak iken 3D Secure kodlarını 3 defa yanlış girdim, kartımın bloke edildiği söylendi. Nasıl açabilirim?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Ocak 2023 #2 Papara Müşteri Hizmetlerini arayarak.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Tekrar deneyin açılmış olabilir. VakıfBank kartım o şekilde olmuştu müşteri hizmetleri site kendisi kitliyor beklediğinizde açılır demişti.
Tekrar deneyin açılmış olabilir. VakıfBank kartım o şekilde olmuştu müşteri hizmetleri site kendisi kitliyor beklediğinizde açılır demişti.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 06 Fil Necati dedi: Tekrar deneyin açılmış olabilir. VakıfBank kartım o şekilde olmuştu müşteri hizmetleri site kendisi kitliyor beklediğinizde açılır demişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler. Webcam kullanan insan dedi: Papara Müşteri Hizmetlerini arayarak. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonumda arama hakkım yoktu, başka bir telefondan aradım bu numara kayıtlı değil sistemde vs dedi işleme alınmadım.
06 Fil Necati dedi: Tekrar deneyin açılmış olabilir. VakıfBank kartım o şekilde olmuştu müşteri hizmetleri site kendisi kitliyor beklediğinizde açılır demişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler. Webcam kullanan insan dedi: Papara Müşteri Hizmetlerini arayarak. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonumda arama hakkım yoktu, başka bir telefondan aradım bu numara kayıtlı değil sistemde vs dedi işleme alınmadım.