V VefaK Femtopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce yanlışlıkla Papara Black Card siparişi vermiştim. Kartım bana ulaştı lakin ben kartı kullanmak istemediğim için aktif etmeden kırıp attım. Sizce sorun yaratır mı? (Papara hesabımı da sildim)
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce yanlışlıkla Papara Black Card siparişi vermiştim. Kartım bana ulaştı lakin ben kartı kullanmak istemediğim için aktif etmeden kırıp attım. Sizce sorun yaratır mı? (Papara hesabımı da sildim)
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 36 5 Ağustos 2022 #3 Ölümcül sonuçları olabilir.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 5 Ağustos 2022 #4 Sorun olmaz fakat neden kırdınız?
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2022 #5 Hiç bir şey olmaz. Papara uygulamasından aktive ettiyseniz kartı iptal edin bence.
V VefaK Femtopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #6 fxtih dedi: Sorun olmaz fakat neden kırdınız? Genişletmek için tıkla... Kullanmak istemediğim için kırdım. berfinkaraca dedi: Hiç bir şey olmaz. Papara uygulamasından aktive ettiyseniz kartı iptal edin bence. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hesabımı sildim. Yardımlarınız için teşekkürler
fxtih dedi: Sorun olmaz fakat neden kırdınız? Genişletmek için tıkla... Kullanmak istemediğim için kırdım. berfinkaraca dedi: Hiç bir şey olmaz. Papara uygulamasından aktive ettiyseniz kartı iptal edin bence. Genişletmek için tıkla... Maalesef, hesabımı sildim. Yardımlarınız için teşekkürler