Papara kartı onaylamak zorunlu mu?

Kartı onaylamak derken ?

Değil ama onaylamazsan çok kısıtlı.

Aidatta yoktu herhalde yanlış değilsem.
Aylık kullanım ücretinden kastınız ise evet yok diye biliyorum ben de.

Paycell'de var sanırım bir de Ininal'da.

Paycell ile Tosla'daki kullanmama ücreti diye tahsil ediliyor. O dönem boyunca hiç alışveriş yapmayınca tahsil ediliyordu diye aklımda kalmıştı.

Yatırma çekme ve para atma limitleriniz var onların kalkması için hesabı onaylıyorsunuz(18 yaş altında limit artıyor 18 yaş ve üzerinden limitler kalkıyor diye biliyorum.

Papara kartını onaylamak zorunlu mudur?

Kartı kullanabilmek için hesabınıza tanımlamalısınız ama hesabınızı onaylamak zorunda değilsiniz. Hesabınızı onaylamazsanız 2750₺ bakiye limiti, para gönderememe ve ATM'den para çekememe gibi kısıtlamalar mevcut.

Kısaca onaysız bir hesapta en fazla 2750₺'ye kadar kartınıza ATM'den para yatırıp fiziksel ve online alışveriş işlemlerinizi yapabilirsiniz. Detaylar @itwasgooday'in attığı bağlantıda yer alıyor.

Aidatta yoktu herhalde yanlış değilsem.

Hayır, Papara hiçbir şekilde kullanıcılarından gereksiz aidat/kullanım ücreti gibi şeyler için ödeme talep etmiyor. Aksine Cashback programı altında dönem dönem belirli birçoğu markadan alışveriş yaptığınızda size anında geri ödeme yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…