Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Papara kartım bulunduğum şehre gelmiş fakat kargo şirketine olan yorumları gördüm bu sebeple kuryenin getirmesini beklemek istemiyorum. Kartımı kargo şubesinden teslim alabilir miyim? Kartımın hangi şubede olduğu yazmıyor onu nasıl öğrenebilirim?
Papara kartım bulunduğum şehre gelmiş fakat kargo şirketine olan yorumları gördüm bu sebeple kuryenin getirmesini beklemek istemiyorum. Kartımı kargo şubesinden teslim alabilir miyim? Kartımın hangi şubede olduğu yazmıyor onu nasıl öğrenebilirim?
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 5 Nisan 2023 #2 Ben sormuştum hayır dediler.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 peş2 dedi: Ben sormuştum hayır dediler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teslimat tarihini değiştir deyip yarına alırsam yarın gelir mi bilginiz var mı?
peş2 dedi: Ben sormuştum hayır dediler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teslimat tarihini değiştir deyip yarına alırsam yarın gelir mi bilginiz var mı?
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 5 Nisan 2023 #4 Steo dedi: Peki hocam teslimat tarihini değiştir deyip yarına alırsam yarın gelir mi bilginiz var mı?Eki Görüntüle 1728303 Genişletmek için tıkla... Hocam ben öyle yapmadım ama siz deneyin gene de.
Steo dedi: Peki hocam teslimat tarihini değiştir deyip yarına alırsam yarın gelir mi bilginiz var mı?Eki Görüntüle 1728303 Genişletmek için tıkla... Hocam ben öyle yapmadım ama siz deneyin gene de.