Papara kartı veli onayı almadan kullanılabilir mi?

gutskr0n1.q

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(tm) i7-6500u CPU @ 2.50GHz 2.60 GHz 4 mantıksal işlemci.
8,00 GB
64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
AMD Radeon R5 M335.
Meslek
Öğrenci
Ben Papara kartımı veli izni olmadan kullanmak istiyorum yani bağımsız bir şekilde velim neye ne kadar harcama yaptığımı görsün istemiyorum. Bunun için veli izni olmadan hesap açıp kartımı tanımlayabilir miyim ve veli onayı yapmadan açılabiliyorsa ne olur yani yüklediğim parayı tekrar kartımdan çekebiliyor muyum?

Yanlış bilgi
Saçma bi şekilde veli izni olmadan hesap açtırmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
IBAN hizmetini kullanamıyorsun sadece paparalılar arasında para transferi yapabilirsin. Veli izni olunca da yaptığınız her harcamanın bilgisi velinize gitmiyor.

Evet ama bir sınırı oluyor.

Hayır çekemezsin hatta hesaplar arası para transferi dahi yapılmıyor.

Kullanırsın ama kullanamıyor gibi olursun. Hiçbir özellik yok desem yeridir. Veli izni olmalı.

IBAN hizmetini kullanamıyorsun sadece paparalılar arasında para transferi yapabilirsin. Veli izni olunca da yaptığınız her harcamanın bilgisi velinize gitmiyor.

Hayır paparalılar arasında da para transferi yapılmıyor, veli izni gerekiyor.

Hayır paparalılar arasında da para transferi yapılmıyor, veli izni gerekiyor.

Değişmiş olmalı önceden para transferi yapılabiliyordu ama bu kadar katı olmaktada çok haklılar panel olayları çıktığında herkesin adına hesap açılabiliyor kart sipariş edilebiliyordu.

Yanlış bilgi
Hayır yaşın 18 altıysa veli onayı lazım kullanman için.

2500 TL sınır oluyor. Para çekme konusunda çok bilgim yok ancak para çekemiyorsan da yeterli düzeyde para koyarsan rahatça kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…