DarkRedDede Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Papara kartımın sol üst kısmı kırıldı ATM kabul eder mi ya da temassız çalışır mı?
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Maalesef çalışmaz.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #3 ATM kabul etmez temassız eğer içindeki şeye zarar gelmediyse eder.
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 ekran dedi: ATM kabul etmez temassız eğer içindeki şeye zarar gelmediyse eder. Genişletmek için tıkla... Kanka kartım kırıldı benim aynı yerden temassız falan çalışmıyordu.
ekran dedi: ATM kabul etmez temassız eğer içindeki şeye zarar gelmediyse eder. Genişletmek için tıkla... Kanka kartım kırıldı benim aynı yerden temassız falan çalışmıyordu.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 DarkRedDede dedi: Papara kartımın sol üst kısmı kırıldı ATM kabul eder mi ya da temassız çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çipe zarar gelmediyse temazsız çalışır diye düşünüyorum.
DarkRedDede dedi: Papara kartımın sol üst kısmı kırıldı ATM kabul eder mi ya da temassız çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çipe zarar gelmediyse temazsız çalışır diye düşünüyorum.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 Yenisini almak en mantıklısı. 20 TL ücret olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok işte.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #7 yigitgok80 dedi: Kanka kartım kırıldı benim aynı yerden temassız falan çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Demek ki içindeki şeye zarar gelmiş hocam bildiğim kadarıyla temassız oradan çalışıyordu.
yigitgok80 dedi: Kanka kartım kırıldı benim aynı yerden temassız falan çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Demek ki içindeki şeye zarar gelmiş hocam bildiğim kadarıyla temassız oradan çalışıyordu.
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #8 Benim de kartım kırılmıştı çipin üst tarafından, temassızın bozulması dışında bir sorun olmadı.
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 Hera092 dedi: Çipe zarar gelmediyse temazsız çalışır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen çalışmaz. mremperor dedi: Yenisini almak en mantıklısı. 20 TL ücret olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok işte. Genişletmek için tıkla... 20 TL nedir ki şu zamanda küçük çocukların bile elinde 200 TL var. egemenow dedi: Benim de kartım kırılmıştı çipin üst tarafından, temassızın bozulması dışında bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Şanslılığına denk gelmiştir.
Hera092 dedi: Çipe zarar gelmediyse temazsız çalışır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen çalışmaz. mremperor dedi: Yenisini almak en mantıklısı. 20 TL ücret olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok işte. Genişletmek için tıkla... 20 TL nedir ki şu zamanda küçük çocukların bile elinde 200 TL var. egemenow dedi: Benim de kartım kırılmıştı çipin üst tarafından, temassızın bozulması dışında bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Şanslılığına denk gelmiştir.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #10 mremperor dedi: Yenisini almak en mantıklısı. 20 TL ücret olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok işte. Genişletmek için tıkla... Parası sıkıntı değil de gelmesi için bekliyorsun ya o sıkıntı hocam 1-2 gün.
mremperor dedi: Yenisini almak en mantıklısı. 20 TL ücret olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok işte. Genişletmek için tıkla... Parası sıkıntı değil de gelmesi için bekliyorsun ya o sıkıntı hocam 1-2 gün.