justaesir Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 10 Ekim 2022 #1 Art arda 1K ve 10K çekilmeye çalışıldı sebebi yine bir veri sızdırma mevzusu mu acaba? Kartı Hepsiburada, N11, Türk Telekom, Amazon, Trendyol, Tosla, ÖSYM ve Dolap'ta kullanmışım Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Art arda 1K ve 10K çekilmeye çalışıldı sebebi yine bir veri sızdırma mevzusu mu acaba? Kartı Hepsiburada, N11, Türk Telekom, Amazon, Trendyol, Tosla, ÖSYM ve Dolap'ta kullanmışım
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 838 Çözümler 4 10 Ekim 2022 #2 Geçmiş olsun en korktuğum şey.
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 10 Ekim 2022 #3 Trendyol'a dair kart verilerinin sızdırıldığına dair bir İDDİA duymuştum. Yazılı olarak görmedim. Araştırmakta fayda var.
Trendyol'a dair kart verilerinin sızdırıldığına dair bir İDDİA duymuştum. Yazılı olarak görmedim. Araştırmakta fayda var.
Zoombia Megapat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #4 Bence derhal Papara'ya bu durumu bildir. Hesap boşaltmak ne kadar kolay böyle.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 10 Ekim 2022 #5 Banka kartlarının 3D secure onayı var. Ama galiba paparada yok.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 10 Ekim 2022 #6 Dikkat edin dostlar Papara'da böyle durumlar için bir önlem var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #7 Papara'da sanal kart oluşturma yok mu? Oluştur, derdin kalmasın, istediğinde limiti belirle ve alışverişini yap, sonra sıfırla.
Papara'da sanal kart oluşturma yok mu? Oluştur, derdin kalmasın, istediğinde limiti belirle ve alışverişini yap, sonra sıfırla.
Zoombia Megapat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #8 Erpol dedi: Banka kartlarının 3D secure onayı var. Ama galiba paparada yok. Genişletmek için tıkla... Papara'da var fakat bazı yerlerde kart bir defa kaydedildiği için 3D Secure devre dışı kalıyor. Kim bilir, belki de 3D Secure'yi de aştılar.
Erpol dedi: Banka kartlarının 3D secure onayı var. Ama galiba paparada yok. Genişletmek için tıkla... Papara'da var fakat bazı yerlerde kart bir defa kaydedildiği için 3D Secure devre dışı kalıyor. Kim bilir, belki de 3D Secure'yi de aştılar.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 10 Ekim 2022 #9 Bende Papara kullanıyorum ama para çekilme işlemi hiç gerçekleşmedi veri sızıntısı falan mı oldu yoksa.
Bende Papara kullanıyorum ama para çekilme işlemi hiç gerçekleşmedi veri sızıntısı falan mı oldu yoksa.
justaesir Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 10 Ekim 2022 #10 K Emre dedi: Geçmiş olsun en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. kodyaziom dedi: Trendyol'a dair kart verilerinin sızdırıldığına dair bir İDDİA duymuştum. Yazılı olarak görmedim. Araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Şaşırmam açıkçası. Zoombia dedi: Bence derhal Papara'ya bu durumu bildir. Hesap boşaltmak ne kadar kolay böyle. Genişletmek için tıkla... Papara bu durumda nasıl yardımcı olabilir ki? Erpol dedi: Banka kartlarının 3D secure onayı var. Ama galiba paparada yok. Genişletmek için tıkla... Arada istiyor aslında, bi' var bi' yok. WHT dedi: Dikkat edin dostlar Papara'da böyle durumlar için bir önlem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çağatay'ın dediği gibi sanal kart kullanılıp kartlar limitlendirilebilir. ÇAĞATAY TORUN dedi: Papara da sanal kart oluşturma yok mu? Oluştur, derdin kalmasın istediğinde limiti belirle ve alışverişini yap sonra sıfırla. Genişletmek için tıkla... Sanal karttı zaten, benlik problem olmaz da veri sızıntısı gibi bir şey söz konusuysa biraz sıkıntı.
K Emre dedi: Geçmiş olsun en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. kodyaziom dedi: Trendyol'a dair kart verilerinin sızdırıldığına dair bir İDDİA duymuştum. Yazılı olarak görmedim. Araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Şaşırmam açıkçası. Zoombia dedi: Bence derhal Papara'ya bu durumu bildir. Hesap boşaltmak ne kadar kolay böyle. Genişletmek için tıkla... Papara bu durumda nasıl yardımcı olabilir ki? Erpol dedi: Banka kartlarının 3D secure onayı var. Ama galiba paparada yok. Genişletmek için tıkla... Arada istiyor aslında, bi' var bi' yok. WHT dedi: Dikkat edin dostlar Papara'da böyle durumlar için bir önlem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çağatay'ın dediği gibi sanal kart kullanılıp kartlar limitlendirilebilir. ÇAĞATAY TORUN dedi: Papara da sanal kart oluşturma yok mu? Oluştur, derdin kalmasın istediğinde limiti belirle ve alışverişini yap sonra sıfırla. Genişletmek için tıkla... Sanal karttı zaten, benlik problem olmaz da veri sızıntısı gibi bir şey söz konusuysa biraz sıkıntı.