Papara kartımdan para çekilmeye çalışıldı

Birisi Google üzerinden para çekmeye çalıştı Papara hesabımdan. Parayı hemen arkadaşa yolladım. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Hiçbir fikrim yok. Var mı herhangi bir fikriniz?

Uygulama üzerinden karti devre dışı bırakın harcamaya. Kullanımı kapatın kartın.

Buradan Google hesaplarınızdaki aboneliklere bir bakın, belki bilmeden bir uygulamaya abone olmuş olabilirsiniz.

1. daha önce abone olduğunuz bir şey yeni ay için ödeme almak istiyor olabilir. Geçen aylarda 8 TL'ye Steam'den ucuz diye EA Play almıştım, iptal etmeyi unuttum ve diğer ay kartımdan 40 TL bir para çekildi. Steam'le ile igili olduğu yazıyordu. Acaba çalındı mı diye korktumki eplay aboneliği aklıma geldi. Sonra geri ödeme talep etmiştim.
2. Google hesabınız çalınmış olabilir. Birisi Google hesabınızı çalıp, kayıtlı karttan alışveriş yapmaya çalışıyor olabilir.

Hocam çalınsaydı Gmail'de herhangi bir bildirim olur muydu ?

tavsiyem google şifrenizi değiştirin ve yapabiliyorsanız kartınızı kullanıma kapatın veya limitini iyice düşürün

Hocam çalınsaydı Gmail'de herhangi bir bildirim olur muydu ?
daha önce hiç başıma gelmedi ama yeni biryerden giriş yapılınca bana mail geliyor, hatta daha önce kullanmadığım bir cihaz ise doğrulama mesajı gidiyor telefonuma

Hocam kartı kullanıyorum ama. Böyle söyleyince bana yeni bir kart mı verecekler?

Hangi karti kullaniyorsun? Umarim e-alisverislerin icin, sanal kart acip kullaniyorsundur. Onu kapatip yenisini ac.

Son düzenleme:
Hangi karti kullaniyorsun? Umarim e-alisverislerin icin, sanal kart acip kullaniyorsundur.
Hayır hocam, normal papara black card kullanıyorum. Direk geldiği şeyler ile kullanıyorum. Herhangi bir sanal kart açmadım. Öyle mi yapmam gerekiyordu ?

Hocam doğrulama olmasına rağmen hiçbiri gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…