Piskoyuncu Centipat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Piskoyuncu dedi: Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için? Genişletmek için tıkla... Yeni alıp değiştirmediyseniz son 4 hanesi oluyordu galiba.
Piskoyuncu dedi: Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için? Genişletmek için tıkla... Yeni alıp değiştirmediyseniz son 4 hanesi oluyordu galiba.
SonOyuncu Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 Uygulamadan şifre belirlemen gerek. Emin değilim ama ilk başta şifresi kartın son 4 hanesi olabilir.
Meflgt Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Hocam büyük ihtimal kartın son 4 hanesi uygulamadan değiştirebilirsin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 26 Temmuz 2022 #5 Uygulama içerisinde şifreyi kendin belirliyorsun. Aşağıdaki adımları takip et: Papara uygulamasına gir. Sağ alttan Papara Card kısmına gir. Üstte Papara Black Card kısmına tıkla. Biraz aşağıda kart şifresi değiştir kısmı olacak ona tıkla. Tıkladıktan sonra da kartında kullanmak istediğin şifreyi gir diyor. Şifreni belirle oradan. Bunu yaptıktan sonra da belirlediğin şifre ile ATM'lerde işlem yapabilirsin.
Uygulama içerisinde şifreyi kendin belirliyorsun. Aşağıdaki adımları takip et: Papara uygulamasına gir. Sağ alttan Papara Card kısmına gir. Üstte Papara Black Card kısmına tıkla. Biraz aşağıda kart şifresi değiştir kısmı olacak ona tıkla. Tıkladıktan sonra da kartında kullanmak istediğin şifreyi gir diyor. Şifreni belirle oradan. Bunu yaptıktan sonra da belirlediğin şifre ile ATM'lerde işlem yapabilirsin.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.763 Çözümler 2 26 Temmuz 2022 #6 Piskoyuncu dedi: Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için? Genişletmek için tıkla... ATM'den işlem yaparken ki şifreyi sen Papara uygulamasından kendin koyuyorsun.
Piskoyuncu dedi: Papara kartıma kartlı işlemlerde nasıl para yüklerim? Ve bana Papara şifrem soruluyor nerede yazıyor ATM için? Genişletmek için tıkla... ATM'den işlem yaparken ki şifreyi sen Papara uygulamasından kendin koyuyorsun.