Papara hesabımı onayladım fakat ailemden dolayı kartı kendi evime sipariş verebileceğimi sanmıyorum. Arkadaşıma veya ulaşabileceğim başka bir yere kartı gönderebilir miyim ( okul vs.)?
Papara hesabımı onayladım fakat ailemden dolayı kartı kendi evime sipariş verebileceğimi sanmıyorum. Arkadaşıma veya ulaşabileceğim başka bir yere kartı gönderebilir miyim ( okul vs.)?
Adresinizi bildiğim üzere kuryeye verildiğinde değiştirebiliyorsunuz ancak okula gönderirseniz hem okul yönetimiyle sıkıntı yaşarsınız hem de kartınız muhtemel olarak size ulaşmaz.
Hocam agt üzerinden adresi değiştirebiliyorsunuz ama aileniz veya sizin dışında kimse teslim alamıyor kartı, ayrıca kimlik bilgilerinizi de istiyorlar seri no vb.
Hocam kimliğinizi arkadaşınıza verseniz bir şey olacağını sanmıyorum sizin yerinize imza atacak ve kimlik bilgilerini verecek ama yine de tavsiyem kartı kendiniz almanız