Papara kartın teslim adresi değiştirilebilir mi?

n0n3nt1ty

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
mühendis
Papara hesabımı onayladım fakat ailemden dolayı kartı kendi evime sipariş verebileceğimi sanmıyorum. Arkadaşıma veya ulaşabileceğim başka bir yere kartı gönderebilir miyim ( okul vs.)?

Papara hesabımı onayladım fakat ailemden dolayı kartı kendi evime sipariş verebileceğimi sanmıyorum. Arkadaşıma veya ulaşabileceğim başka bir yere kartı gönderebilir miyim ( okul vs.)?
Adresinizi bildiğim üzere kuryeye verildiğinde değiştirebiliyorsunuz ancak okula gönderirseniz hem okul yönetimiyle sıkıntı yaşarsınız hem de kartınız muhtemel olarak size ulaşmaz.

Hocam agt üzerinden adresi değiştirebiliyorsunuz ama aileniz veya sizin dışında kimse teslim alamıyor kartı, ayrıca kimlik bilgilerinizi de istiyorlar seri no vb.

Hmm anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…