Papara kartını başka hesapta kullanınca sorun olur mu?

706720

Centipat
Papara kartımı aldım veli onayı yaptım ben babamın paparasına bendeki kartı eklesem bir kart 2 hesapta olsa bir hesaptan kullanmayacağım. Babamın hesaptan kullanacağım kartı sadece. 30 bin TL ceza falan yer miyim ya da sıkıntı çıkar mı?

Papara Card'lar yalnızca sipariş edildiği hesapta kullanılabilir. Kendi hesabından yeni bir Papara Card sipariş ederek aktive edebilirsin.

-Papara'nın forum sitesi.

Papara'yı Trendyol'dan aldım bir de 2 hesapta kullansam sorun olur mu yani ben kart ekledim gray kart ekledim ama aktive olmadı. 100 TL yatırarak sözleşmeli hesap diyor. 100 TL yatırsam tekte. Olur mu sözleşmeli hesap.

Papara'yı Trendyol'dan aldım bir de 2 hesapta kullansam sorun olur mu yani ben kart ekledim gray kart ekledim ama aktive olmadı. 100 TL yatırarak sözleşmeli hesap diyor. 100 TL yatırsam tekte. Olur mu sözleşmeli hesap.

Anlaşmalı noktalardan aldığın kartı istediğin hesapta kullanabilirsin fakat kartı bir hesaba tanımladıysan başka bir hesaba aktaramazsın, diğer hesap için yeni bir kart alman gerekir.

100₺ yatırma işlemi, seni sözleşmeliye geçirmez. Sözleşmeli için Papara'nın kendisinden kart almalısın veya hesabını ilk onaylarken NFC ile onaylama işlemi yapmalıydın. 18 yaş altıysan da, senden önce velinin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekmekte. O gördüğün 100₺ olayı da, bazı kısıtlı işlemlerini (Paparalılar arası para gönderimi gibi) açabilmek için. Bunu da, kendi adına ait bir banka hesabından Fast, Havale veya EFT yaparak açabilirsin.

Asıl sorun içinde; hesap sahibinin, yani babanın izni ve bilgisi varsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yine de kesin olmak için isterseniz desteğe başvurabilirsiniz.

Anlaşmalı noktalardan aldığın kartı istediğin hesapta kullanabilirsin fakat kartı bir hesaba tanımladıysan başka bir hesaba aktaramazsın, diğer hesap için yeni bir kart alman gerekir.

100₺ yatırma işlemi, seni sözleşmeliye geçirmez. Sözleşmeli için Papara'nın kendisinden kart almalısın veya hesabını ilk onaylarken NFC ile onaylama işlemi yapmalıydın. 18 yaş altıysan da, senden önce velinin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekmekte. O gördüğün 100₺ olayı da, bazı kısıtlı işlemlerini (paparalılar arası para gönderimi gibi) açabilmek için. Bunu da, kendi adına ait bir banka hesabından Fast, havale veya EFT yaparak açabilirsin.

Asıl sorun içinde; hesap sahibinin, yani babanın izni ve bilgisi varsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yine de kesin olmak için isterseniz desteğe başvurabilirsiniz.

Ben veli onayını annemden onayladım. Babamdan onaylamadım babama hesap açıp sözleşmlei hesap yapsam sonrab enim kartı onun hesaba eklesem ardından onun hesabı benim telefonda kulansam sıkıntı olur mu?

Ben veli onayını annemden onayladım. Babamdan onaylamadım babama hesap açıp sözleşmlei hesap yapsam sonrab enim kartı onun hesaba eklesem ardından onun hesabı benim telefonda kulansam sıkıntı olur mu?

Sahip olduğun kart herhangi bir hesaba bağlı değilse, bu işlem için babanın da bilgisi ve rızası varsa kartı onun hesaba tanımlayabilirsiniz. Yine aynı şekilde onun bilgisi ve rızası olduğu sürece kendi hesabına senin cihazında giriş yapabilir.

Ama bu işlemleri yapmaktansa fotoğraflı yeni kimlik kartın ve (sende ya da yakınlarında) NFC destekli bir cihaz varsa direkt velini sözleşmeliye geçirip ardından kendi hesabını sözleşmeliye geçirtmen daha doğru ve uygun olur.

Sahip olduğun kart herhangi bir hesaba bağlı değilse, bu işlem için babanın da bilgisi ve rızası varsa kartı onun hesaba tanımlayabilirsiniz. Yine aynı şekilde onun bilgisi ve rızası olduğu sürece kendi hesabına senin cihazında giriş yapabilir.

Ama bu işlemleri yapmaktansa fotoğraflı yeni kimlik kartın ve (sende ya da yakınlarında) NFC destekli bir cihaz varsa direkt velini sözleşmeliye geçirip ardından kendi hesabını sözleşmeliye geçirtmen daha doğru ve uygun olur.

Benim kart kendi hesabıma bağlı. Yaşım 18'den küçük bu yüzden 100 TL yatırıp oynaylayamıyorum. Papara'nın uygulamdan Black kart sipariş etsem sözleşmli olur mu ve kaç günde gelir?

Benim kart kendi hesabıma bağlı. Yaşım 18'den küçük bu yüzden 100 TL yatırıp oynaylayamıyorum. Papara'nın uygulamdan Black kart sipariş etsem sözleşmli olur mu ve kaç günde gelir?

100₺ yatırmayı kendi adınıza ait bir banka hesabından yapmalısınız (18 yaş altı bu durum işe yaramıyorsa onu bilemiyorum), bunu yapamıyorsan velini sözleşmeliye geçirmen gerek. Ardından fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber NFC destekli bir cihaz ile kendi hesabına giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç adımlarını tamamlayarak sözleşmeliye geçebilirsin.

Velin sözleşmeli olmadığı sürece ve sende 18 yaşını doldurmadığın sürece başka türlü sözleşmeliye geçiş yapamazsın.

Kartın teslimat süresi ortalama iki hafta, benim olduğum bölgeye genelde ilk haftada geliyor fakat bu durum hem bölgesel olarak ve hemde kargo şubesinin yoğunluğuna bağlı olarak değişebiliyor. Mesela Sosyal'de aylarca kartını alamadığını söyleyen kullanıcılar mevcut 🤷‍♂️ Sizinde teslimatınız tahmini varış süresini geçerse ısrarla hem kargo şubesine ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Ben anneme sipariş ettim annem velim çünkü. Kendimede sipariş ettim. Black kart. Annem ve ben eski kimlik ama. Sorun olur mu?

Veliniz, uygulamadan veya papara.com'dan kart alıp aktive ederek sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir. Ancak sizin velinizden sonra sözleşmeliye geçebilmeniz için fotoğraflı yeni kimlik kartına ve NFC destekli bir cihaza ihtiyacınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı