Papara kartını iptal etmek

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Ben eskiden şoktan Papara kartı alıp uygulamadan her şeyi yaptım kendi onayımı kimliği vs. şimdi ben bu kartı iptal etmek istiyorum. Ayarlardan kart yerine girince iptal et var yeni kart ekle var şimdi bu nasıl olacak ben kartı iptal edince, şoktan yeni bir kart alıp onu sıfırdan kullanabilir miyim? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Hesap hareketleri silinir mi? Ve o iptal edeceğim kartta para var yani almam mı lazım? Beni bir bilgilendirin rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iptal ettiğimde hesap hareketleri silinmedi ve hesabımdaki para da kaybolmadı sadece mevcut olan kartım kalıcı olarak kullanıma kapandı.

Sadece kart mı kapanıyor başka aldığın kartı mı giriyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınızı iptal etmek istemenizin nedenini bilmiyorum ama hesap geçmişinin gidip gitmediğini sorarsanız hiçbir bilgi gitmez. Yeni kartınızı da uygulamaya ekleyip öncekini kullandığınız gibi kullanabilirsiniz.

Sadece kart bilgileri gider anladığım kadarıyla?

Sadece kart bilgileri gider anladığım kadarıyla?
Elbette. Ayrıca eğer kart numaranız gözüksün istemiyorsanız (daha doğrusu belli olmasın derseniz) hayalet sanal kartlar var. Online harcamalarınızdan şüpheli gördüğünüzü onlarla yapabilirsiniz. Harcamayı yaptıktan sonra kapanıyor kart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı