AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı? Dosya Ekleri IMG_6768.jpeg 166,3 KB · Görüntüleme: 249
Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı?
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 27 Aralık 2023 #2 Benim kartımda çip gözükmüyor çizik dolu hala bir sıkıntı yok
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Aralık 2023 #3 AegisNMA dedi: Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllardır Papara'yı ortadan ikiye çatlamış şekilde kullanıyorum bunda da sorun olmaz muhtemeeln.
AegisNMA dedi: Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllardır Papara'yı ortadan ikiye çatlamış şekilde kullanıyorum bunda da sorun olmaz muhtemeeln.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #4 O temassız çipi, sıkıntı yaratırsa bile temassız ödemelerde yaratır. Eğer temassızda sıkıntı yaratırsa kartı iptal edip yenisini ücretsiz isteyebiliyorsun sanırım, ben öyle yapmıştım.
O temassız çipi, sıkıntı yaratırsa bile temassız ödemelerde yaratır. Eğer temassızda sıkıntı yaratırsa kartı iptal edip yenisini ücretsiz isteyebiliyorsun sanırım, ben öyle yapmıştım.
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2023 #5 AegisNMA dedi: Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Benim çipim kelimenin tam anlamıyla küflendiği halde çalışıyor hocam. O çizikten bir şey olmaz
AegisNMA dedi: Herkese merhaba, bugün kartıma İş Bankası ATM'sinden para yatırdım. Kartı aldıktan sonra çipte çizik fark ettim, bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Benim çipim kelimenin tam anlamıyla küflendiği halde çalışıyor hocam. O çizikten bir şey olmaz
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #6 Sıkıntı olmaz cüzdanı arka cepte taşıyan birisi olarak bütün kartlarım yamuk halen bir şey yok.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #7 TheBoraw dedi: Eki Görüntüle 2066587 Benim çipim kelimenin tam anlamıyla küflendiği halde çalışıyor hocam. O çizikten bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam herkese teşekkürler.
TheBoraw dedi: Eki Görüntüle 2066587 Benim çipim kelimenin tam anlamıyla küflendiği halde çalışıyor hocam. O çizikten bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam herkese teşekkürler.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Aralık 2023 #8 Benim Enpara kartının çipine 500 derece 3 saniye havya değdi 2 senedir çalışıyor.
2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 27 Aralık 2023 #9 Benim kart direk yamuk her sabah kullanıyorum sıkıntı yok.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #10 ozluceprensi dedi: Sıkıntı olmaz cüzdanı arka cepte taşıyan birisi olarak bütün kartlarım yamuk halen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Otururken omurgaya zarar veriyor hocam dikkat edin.
ozluceprensi dedi: Sıkıntı olmaz cüzdanı arka cepte taşıyan birisi olarak bütün kartlarım yamuk halen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Otururken omurgaya zarar veriyor hocam dikkat edin.