Jazeel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 185 29 Mayıs 2023 #1 Merhabalar, bu gün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı? Dosya Ekleri 121212.PNG 133,3 KB · Görüntüleme: 91 IMG_20230529_175124.jpg 12,2 KB · Görüntüleme: 100
Merhabalar, bu gün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 29 Mayıs 2023 #2 Çipi hasar gördüyse yaratır evet.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Mayıs 2023 #3 Çip zarar görmediği için hiçbir şey olmaz. Çip zarar görseydi bile manyetik şeritle alışveriş yapmaya devam edebilirsin.
Çip zarar görmediği için hiçbir şey olmaz. Çip zarar görseydi bile manyetik şeritle alışveriş yapmaya devam edebilirsin.
Aolzarin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.326 Çözümler 5 Yer Kocaeli/Gebze 29 Mayıs 2023 #4 Muhtemelen ATM okumayacak kartı, Çipin dibinden çatlamış birde. Yenisini iste uğraşma.
u_4als Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 Jazeel dedi: Merhabalar, bu gün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Cipe zarar gelmediği müddetçe bir sorun olacağını sanmıyorum (Kartin bütünlüğü Korunuyorsa)
Jazeel dedi: Merhabalar, bu gün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Cipe zarar gelmediği müddetçe bir sorun olacağını sanmıyorum (Kartin bütünlüğü Korunuyorsa)
Jazeel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 185 29 Mayıs 2023 #6 Ellie Williams dedi: Çip zarar görmediği için hiçbir şey olmaz. Çip zarar görseydi bile manyetik şeritle alışveriş yapmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... alpethz dedi: Çipi hasar gördüyse yaratır evet. Genişletmek için tıkla... Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık.
Ellie Williams dedi: Çip zarar görmediği için hiçbir şey olmaz. Çip zarar görseydi bile manyetik şeritle alışveriş yapmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... alpethz dedi: Çipi hasar gördüyse yaratır evet. Genişletmek için tıkla... Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık.
u_4als Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 Jazeel dedi: Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın o zaman ama ATM kısmını bilmiyorum.
Jazeel dedi: Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın o zaman ama ATM kısmını bilmiyorum.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 29 Mayıs 2023 #8 Jazeel dedi: Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık. Genişletmek için tıkla... Manyetik şerit ve çip sağlamsa çalışabilir ancak yine de yenisini temin etmenizi öneririm.
Jazeel dedi: Çipte sorun yok, tam altından geçmiş kırık. Genişletmek için tıkla... Manyetik şerit ve çip sağlamsa çalışabilir ancak yine de yenisini temin etmenizi öneririm.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 29 Mayıs 2023 #9 ATM kartı sadece muhafaza etmek için içeri alıyor. Dümdüz aldığı için takılma olmaz.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #10 Jazeel dedi: Merhaba, bugün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çipin zarar görüp görmediğine bağlı hocam.
Jazeel dedi: Merhaba, bugün Papara kartımı yanlışlıkla kırdım, kart kırık fakat kopmuş değil hala, aşağıya ekran görüntüsünü bırakırım, ATM sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çipin zarar görüp görmediğine bağlı hocam.