Papara kartla PSN Store'da alışveriş yapılmıyor

Escalade05

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle saygılar, Papara kartıma gerekli miktarda parayı yükledim. Sonra PS Plus almak istedim ama surekli "bir hata oluştu" uyarısı alıyorum. PS4'ümden almak isteyince de "e-8210604A" kodlu hata karşıma çıkıyor. Paycell kartımla da PS Plus almaya çalışınca aynı sıkıntıları çektim, bir türlü PS Plus alamıyorum ve cok sinirlendirici bir durum olmaya basladı. Altı üstü bir PS Plus bile alamayacaksam bu PS Store sistemi ne ise yarıyor? Anlamıyorum, çözümünü bilen biri varsa sevinirim.

Bu Sony'nin Türkiye sunucuları ile alakalı genel bir sıkıntı sanırım internette bu sorunu yaşayan birçok insan var. Sorununuzu Google üzerinde aratarak bazı çözümlere ulaşabilirsiniz. İşe yarayıp yaramaması şans işi. Kısacası sorun kartınızla alakalı değil.

Tamam, deneyeceğim teşekkürler.
@Hypno Hocam,zaten internette cok araştırma yaptim sonuc bulamadım desteğe yazmadan once son olarak burada şansımı deneyeyim dedim.

@Hypno

Anladım. Dediğim gibi muhtemelen kartınızla alakalı bir problem yok. Ben internete yazdığımda bu konuyu gördüm PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU » Sayfa 1 - 51 ve bu konudan yola çıkarak yazdım.

Ben o konuyu görmemistim simdi deneyeceğim umarım işe yarar ilgin için teşekkürler...
Sanal kartla tekrardan denedim yine aynı hataları alıyorum ama PSN Store'da farming similator için ek araç satın alabildim sadece hiçbir sekilde PS Plus yinede alamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı