Papara Kart'ta para transfer edilemiyor

Hocam okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz mi var? Gayet net bir şekilde yazmışlar yazıyı.

Hocam okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz mi var? Gayet net bir şekilde yazmışlar yazıyı.
Hocam sizinde konuyu okuyup okuduğunuzu anlamama problemi mi var? Arkadaş kart almasına rağmen yapamıyorum diyor.

Öyle olmaz. Kendi banka hesabından atması lazım. Yani kendi adına olacak.

Hocam sanmıyorum öyle bir şey olduğunu bir denesin sözleşmeli hesaba geçmek zahmetli en kötü parayı çeker geri verir aldığı kişiye.

Uygulamadan aldım hocam Papara'yı. Yeni yeni adetler getirmişler herhalde. Önceden yokmuş böyle şeyler.

Hocam önceden kartı sözleşmesiyle birlikte getirirlerdi size imzalatırlardı kargoyu sizden başka kimse alamazdı sanırım artık öyle değil özellikle sözleşmeli hesaba geçmek istemek gerekiyor.

Hocam sanmıyorum öyle bir şey olduğunu bir denesin sözleşmeli hesaba geçmek zahmetli en kötü parayı çeker geri verir aldığı kişiye.
Hocam zaten resimdede yazıyor kendi banka hesabından atması gerektiği.Ama yinede başkasının hesabından atmayı denemeli.Belki olur.

Hocam zaten resimde de yazıyor kendi banka hesabından atması gerektiği. Ama yine de başkasının hesabından atmayı denemeli. Belki olur.

Hocam herhangi bir ödeme yapmanız gerektiğinde de kartın kimin üzerine olduğu soruluyor orada, benim iki ismim var genelde birini yazıyorum hiç de sorun yaşamadım veya kartın üzerindeki isim kısmına kartın sahibi olmayan bir kişinin adını yazdığımda bile sorun yaşamadım, bir denemeli.

İfadeler: HCI
Hocam sizinde konuyu okuyup okuduğunuzu anlamama problemi mi var? Arkadaş kart almasına rağmen yapamıyorum diyor.
Kart almış olsa böyle bir bilgilendirme çıkmaz. Arkadaşın hesabı sözleşmeli değil, ondan bu uyarı çıkıyor. Mesajdada yazdığı gibi.

Kart almış olsa böyle bir bilgilendirme çıkmaz. Arkadaşın hesabı sözleşmeli değil, ondan bu uyarı çıkıyor. Mesajdada yazdığı gibi.
Kartı alıpta bu hatayı yaşayan @RowIinq arkadaşımı biliyorum. Kart almasına rağmen şuan para atamıyor.

Sen anlat bakayım o zaman nasıl çözüyormuşuz sorunu.

Kart almış olsa böyle bir bilgilendirme çıkmaz. Arkadaşın hesabı sözleşmeli değil, ondan bu uyarı çıkıyor. Mesajda da yazdığı gibi.
Elimde kart var zaten. Sanaldan transfer yapamıyoruz. Yoksa markette şurada burada falan hep geçiyor zaten.

Sen anlat bakayım o zaman nasıl çözüyormuşuz sorunu.
Papara müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ilk adımınızı atabilirsiniz. Sonraki adımlar için gerekirse kolunuzdan tutabiliriz. Çok mu zor geldi? Sizin için papara müşteri hizmetlerini arayıp sorununuz hakkında bir çözüm arayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…