Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 17 Şubat 2023 #1 Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor.
Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Erbeq dedi: Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi?
Erbeq dedi: Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi?
Elias_Kötzz Megapat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Erbeq dedi: Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Müsteri temsilcisini arayın yardımcı oluyorlar. Aynı durum malesef troll arkadasım yüzünden bende yaşadım.
Erbeq dedi: Papara hesabı açmamış olmama rağmen numaram kayıtlı gözüküyor bunun sebebi nedir? Müşteri hizmetlerini arıyorum ama telefona bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Müsteri temsilcisini arayın yardımcı oluyorlar. Aynı durum malesef troll arkadasım yüzünden bende yaşadım.