Alwestia Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Doğruladığım T.C. Kimlik no'mu iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Alwestia dedi: Doğruladığım T.C. Kimlik no'mu iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın , iptal etmenin yolu yok.
Alwestia dedi: Doğruladığım T.C. Kimlik no'mu iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın , iptal etmenin yolu yok.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Papara hesabını silmek dışında bunu yapmanın başka bir yolunun olduğunu sanmıyorum.
Alwestia Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 RFKaya dedi: Papara hesabını silmek dışında bunu yapmanın başka bir yolunun olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabımı silmek için veli izni diyor fakat nasıl oluyor anlamadım yardım edin konu hala çözülmedi cumali_032 dedi: Yapamazsın , iptal etmenin yolu yok. Genişletmek için tıkla... abi doğrulamadan önce para atılıyordu doğruladım şimdi parayı çekemiyorum hem de para atılmıyor lütfen yardım edin
RFKaya dedi: Papara hesabını silmek dışında bunu yapmanın başka bir yolunun olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabımı silmek için veli izni diyor fakat nasıl oluyor anlamadım yardım edin konu hala çözülmedi cumali_032 dedi: Yapamazsın , iptal etmenin yolu yok. Genişletmek için tıkla... abi doğrulamadan önce para atılıyordu doğruladım şimdi parayı çekemiyorum hem de para atılmıyor lütfen yardım edin