Kimlik doğrulaması yapmadan kart siparişi veremiyorsun benim bildiğim. Kart olmadan da nasıl para yatıracaksın? Arkadaşlarından birinden rica edip onların kartlarıyla alabilirsin. Uğraşmazsın boşuna.
Kimlik doğrulaması yapmadan kart siparişi veremiyorsun benim bildiğim. Kart olmadan da nasıl para yatıracaksın? Arkadaşlarından birinden rica edip onların kartlarıyla alabilirsin. Uğraşmazsın boşuna.
1. Papara, 6493 sayılı yasa kapsamında kurulmuş bir elektronik para kuruluşudur. bağlı olduğumuz yasalar gereği hesabın gerçekten sana ait olduğunu doğrulamak zorundayız.
2. Papara üzerinden herhangi bir finansal işlem veya Papara Card ile kart harcaması yapabilmek için hesabını doğrulamış velinden izin almalısın.
Dostum bu illegal bir şey değil ki? Hiç yakın arkadaşın yok sanırım. Arkadaşının hesabına adam kendi parasını yatırır ve alır. Ya da annesi babasının kartından alsın. İllegal veya teşviklik bir şey değil bu. İllaha da papara kullanacağım diyorsa annesi veya babası tarafından veli izni alarak kullansın. Yasal olanı bu.
Dostum bu illegal bir şey değil ki? Hiç yakın arkadaşın yok sanırım. Arkadaşının hesabına adam kendi parasını yatırır ve alır. Ya da annesi babasının kartından alsın. İllegal veya teşviklik bir şey değil bu. İllaki da Papara kullanacağım diyorsa annesi veya babası tarafından veli izni alarak kullansın. Yasal olanı bu.
Evet hocam arkadaşım doğrulamadan kullanıyor internet alışverişlerinde sorun yok şoktan aldı o parayı da şoktan yüklüyor ama doğrulaması olmadığı için başkasının hesabına para atamıyor ve IBAN'i olmuyor.