floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Papara kullanmayı tavsiye eder misiniz? İnternette biraz olumsuz şeyler demişler de kafam karıştı o yüzden soruyorum.
Arkadaşlar Papara kullanmayı tavsiye eder misiniz? İnternette biraz olumsuz şeyler demişler de kafam karıştı o yüzden soruyorum.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 23 Kasım 2022 #2 floypui dedi: Arkadaşlar Papara kullanmayı tavsiye eder misiniz? İnternette biraz olumsuz şeyler demişler de kafam karıştı o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanılır hocam niye kullanılmasın? 5 yıldır kullanıyorum neredeyse.
floypui dedi: Arkadaşlar Papara kullanmayı tavsiye eder misiniz? İnternette biraz olumsuz şeyler demişler de kafam karıştı o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanılır hocam niye kullanılmasın? 5 yıldır kullanıyorum neredeyse.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Kullanılır hocam, ama birikim vs için tavsiye etmem. Ben banka kartımdan cashback almak için oraya atıp kullanıyorum.
Kullanılır hocam, ama birikim vs için tavsiye etmem. Ben banka kartımdan cashback almak için oraya atıp kullanıyorum.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.593 Çözümler 35 23 Kasım 2022 #4 2-3 yıl oldu kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı bazen marketlerde falan sistemde sorun oluyor. Nadir ama yılda 1-2 kere.
2-3 yıl oldu kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı bazen marketlerde falan sistemde sorun oluyor. Nadir ama yılda 1-2 kere.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 23 Kasım 2022 #5 Kullanılır neden kullanılmasın. Sırf Cashback için bile kullanılır.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 23 Kasım 2022 #6 Cashback çok yararlı olabiliyor, kullanabilirsin.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #7 Zerolite dedi: Kullanılır hocam, ama birikim vs için tavsiye etmem. Ben banka kartımdan cashback almak için oraya atıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... neden etmezsiniz ben biraz para tutarim içinde yaşım küçük olduğu için maks kullanabilcegim kart bu NRVS dedi: Kullanılır neden kullanılmasın. Sırf Cashback için bile kullanılır. Genişletmek için tıkla... vhojens dedi: Kullanılır hocam niye kullanılmasın? 5 yıldır kullanıyorum neredeyse. Genişletmek için tıkla... İnternette para transfer ederken falan param kayboldu gibi şeyler yazmışlardı o yüzden sordum.
Zerolite dedi: Kullanılır hocam, ama birikim vs için tavsiye etmem. Ben banka kartımdan cashback almak için oraya atıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... neden etmezsiniz ben biraz para tutarim içinde yaşım küçük olduğu için maks kullanabilcegim kart bu NRVS dedi: Kullanılır neden kullanılmasın. Sırf Cashback için bile kullanılır. Genişletmek için tıkla... vhojens dedi: Kullanılır hocam niye kullanılmasın? 5 yıldır kullanıyorum neredeyse. Genişletmek için tıkla... İnternette para transfer ederken falan param kayboldu gibi şeyler yazmışlardı o yüzden sordum.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 23 Kasım 2022 #8 floypui dedi: Neden etmezsiniz ben biraz para tutarim içinde yaşım küçük olduğu için maksimum kullanabileceğim kart bu Genişletmek için tıkla... Parayı o kartın içinde kullanabileceğini, transfer edebileceğini, her yerde harcama yapabileceğini bilmen bile birikim yapamamak için yeterli sebepler.
floypui dedi: Neden etmezsiniz ben biraz para tutarim içinde yaşım küçük olduğu için maksimum kullanabileceğim kart bu Genişletmek için tıkla... Parayı o kartın içinde kullanabileceğini, transfer edebileceğini, her yerde harcama yapabileceğini bilmen bile birikim yapamamak için yeterli sebepler.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.039 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Kasım 2022 #9 Sonuçta ücretsiz bir kart o yüzden kullanılır mı sorusu çok saçma bence.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.912 Çözümler 2 23 Kasım 2022 #10 Cashback sayesinde yüzlerce liradan tasarruf ettim.