Papara kullanılıyor mu ve açıldı mı?

griezmannvekili

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
1 aydir para gonderip alamiyorum, ne zaman duzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Para gönderip alamıyorsanız hesabınız incelemededir. 1 hafta önce kapalı bütün özellikleri açıldı Papara'nın.

Bu hesap incelemesinin ne kadar süreceği ile ilgili bir bilgi var mıdır? Yada blokenin ne zaman biteceği hakkında
Hayır, bence hesabınız 1 aydır incelemedeyse kısa süre içinde bitmesi muhtemel gibi duruyor. Ayrıca bu incelemde herhangi bir illegal işlem yaptığınız tespit edilirse hesabınız komple kapatılır.

@griezmannvekili papara destek ekibine hesabınız ile alakalı soru sorabilir, durumu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Destek ile konuşmaya hiç gerek yok. Hem aradım hem mail attım sadece geçiştirip incelenme devam ediyor diyorlar. Açılanlar var ama neye göre açılıyor, incelemesi biten direkt mi açılıyor belli değil.

Destek ile konuşmaya hiç gerek yok. Hem aradım hem mail attım sadece geçiştirip incelenme devam ediyor diyorlar. Açılanlar var ama neye göre açılıyor, incelemesi biten direkt mi açılıyor belli değil.
Evet aynı kalıp mesajı banada attılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…