Papara kullaniliyor mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan arkadaşıma hediye alacaktim Papara'da şu an İnternet alışverişi kullanılabiliyor mu bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, şu an internet alışverişi yapılamıyor.

1771163791436.png

Hayır, şu an internet alışverişi yapılamıyor.

Eki Görüntüle 2660673
Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan arkadaşıma hediye alacaktim Papara'da şu an İnternet alışverişi kullanılabiliyor mu bir bilgisi olan var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Beni neden alıntıladın? Attığın görüntüden ne anlamamız gerek?

Pek açıklayıcı bir cevap olmamış gibi hocam.
Kullanabileceğim başka bildiğiniz kart varm internet alışverişi için
Tosla vardı hat değişikliğinden dolayı sim kart blokelendi açmaya çalışırkende yüz tanımasına dönüp kaliyor yeni hesapta açamıyorum eski hesabı da kapatamiyorum
Nays var veya veli izni alabilirseniz normal bankalardan hesap açarak kullanabilirsiniz.

Pek açıklayıcı bir cevap olmamış gibi hocam.

Aslında evet olmamış hocam, resimde “çıkarılan yasa ilişkin kaldırıldığını” gösteriyor.

Papara açılmadı diyen yok. İnternet alışverişi açılmadı. İnternet alışverişinin yapılamadığını ve yapılabilen işlemleri belirttim görebileceğin üzere. Soruda da internet alışverişi yapılıp yapılamadığı yazıyor.

Ben yapabiliyorum hocam, itemsarışta PayTR'den bakiye yükledim ve işe yaradı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı