Papara kullanılmaya devam edilmeli mi?

@cowgirl Şuanda kullanıma açıldı. Kontrol olayı bitti. Kayyum durumunu bilmiyorum.

Son yaşanan olaylar sonrası Papara kullanıma açıldı. Herhangi bir yaptırım uygulandı mı?

Sadece ilk günler sorunlar vardı, devam eden günlerde TCMB tarafından belirlenen belirli limitlerle günlük işlemler yapıldı fakat şu an sanırım yurt dışı para transferi hariç tüm özellikler eskisi gibi kullanılabilmekte yani sorun yok. Onun dışında denetimeler nedeniyle belli bir kısım insanın hesabı inceleme altında ama bunlarda zamanla sonuçlanır zaten inceleme kişiye özel, genel bir durum değil.

Şu an Papara kimin kontrolünde? Paramız risk altında mı? Devlet güvencesi var mı? Kullanmaya devam etmeli miyiz?

Yönetimin başında halen devlet tarafından atanan kayyum olarak TMSF var. Hesaplarda ki bakiyeler zaten TCMB nezdinde açılan hesaplarda güvenli bir şekilde tutuluyor ve bunu merkez bankasıda doğruladı.

Kullanım olarak, şahsen olaylardan sonra da kullanımıma devam ettim. Benim için bir şey değişmedi sadece ilk günlerde bende ödemelerde aksaklık yaşamıştım.. kullanım tercihi tamamen size ait.

Teşekkürler aradığım yanıt buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…